2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 57 پست

عزیزم مبارکه😍

من بچه ندارم اما خودمون سه تا بچه ایم،نمیتونم دنیارو بدون برادرام تصور کنم خدا برای همدیگه حفظشون کنه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه ما تو فامیل جدیدا هرکی بچه میاره انقد وام و ماشین و‌‌... میگیره قشنگ پیشرفت می‌کنه نگران ...

ای بابا چندغاز وام میدن که نمیشه باهاش هیچ غلطی کرد ،،ماشین هم بخوره تو سرشون با این قیمتا

راستی دعا کن خدا زودتر بمنم بچه سالم و صالح بده اگر به صلاحمه❤️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

سلام.خب بچه داری واقعامحدودیت های خودش روداره.ولی شماباخداوندصحبت کن.کم نخواه.زیادبخواه.مدام دعاکن.بچه سالم صالح خوش یمن خوش روزی باشه.من خودم دوتابچه دارم.واقعااولی روانیم کرد وبچه دوم به روح وروانم جان دادوعامل دوام منه😁🥰

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
تنم میلرزه وقتی اسم بچه سوم بیاد به هیچ وجه نمی خوام 

الان دقیقا از استرس بیخوابم.

توروخدا دعا کنین باردار نشم😭

من به دعای نی نی سایتیا ایمان دارم

دیروز موعدم بود هنوز نیومده

علائم پری دارم اما نمیاد

توروخدا دعام کنین😭😭

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨