2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 57 پست
الان فک کنم کلا شرایط وام و ماشین که میدن سخت کردن قبلا بهتر بود

اصلا بحث شرایط دادنش نیست میگم مبلغش کمه..برا فرزند سوم برا سال بعد گفتن 120ملیون میدن..خب چیکار میشه کرد باهاش؟هیچی!

ماشین هم که بیشتر یا سایپا میدن که بدرد نمیخوره و ارزش نداره براش پول بدی یا ماشین‌های هایما و گرون میدن که هر کسی نمیتونه بخره

چه جالب منم با قرص اورژانس باردار شدم سومی رو الان دوازده هقتمه اولا خیلیییی برام غیر قابل هضم بود اذیت شدم ناشکری کردم که خدایا چرا من... چرا کسی که میخواد درحسرتشه...من دومی رو شیر میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی دارم ولصلا دومی وسومی فکر نمیکنم دلمم برا پسرم میسوزه ولی بچه اوردن ک الکی نیست پول میخاد روح ...

درسته یه سری مشکلات داره ولی خونه ی  آدم  با وجود دو یا سه بچه شاد تر و گرم تر میشه بزرگ هم که بشن به شرط صالح بودن خیلی خوبه

درسته یه سری مشکلات داره ولی خونه ی  آدم  با وجود دو یا سه بچه شاد تر و گرم تر میشه بزرگ ه ...

هرکی دنیا و یه جور میبینه دوست عزیز ونظر شما برام محترمه ولی من بچه رو غم میبینم یه بچه یه غم دوتا بچه دوتا غم و....چرا باید موجودی رو بیاریم یه سری عذاب هارو تحمل کنه مثل فقر وتنهایی ومریضی دراخرم بعد ازکلی سختی کشیدن بمیره وتازه جوری باید رفتار کنه ک بعداز مرگ عذابش ندن  ولی دعا میکنم خدایا هرکی هربچه ای داره بهش ببخش وخیرشونو ببینن

چه جالب منم با قرص اورژانس باردار شدم سومی رو الان دوازده هقتمه اولا خیلیییی برام غیر قابل هضم بود ا ...

عزیزم 

مث همیم پس 

بیا تاپیک آخرم با هم باشیم 

خدا حفظش کنه برات 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
منم مثل شما بودم خیلی استرس داشتم..ولی بعد از یکسال فکر کردن تصمیم گرفتم بچه سوم بیارم.به قول دکترم ...

چه عالی که خودت خواستی عزیزم وخدا حفظش کنه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.