2777
2789

حدود ۱۳سال پیش تصادف کردم  ی موتوری بهم زد

ی لحظه نفهمیدم چیشد ک دیدم تو هوا ایستادم بالباس سفیدم دارم ی آدم و کف آسفالت افتاده وسرتا پاخونه  مردم دورش حلقه زدن ونظاره میکردم ک دیدم خودمم اصلا برام مهم نبود ک روحم از بدنم جداشده انقدر برام لذت بخش بوداون لحظه هنوزم یاد آوریش بهم حس خوبی میده اصلا قابل وصف نیست

از اون بدنی ک رو زمین افتاده بود بدم میومد اصلا حاضرنبودم بهش برگردم 

حس میکردم این مردم چقد دنیاشون کوچیکه ب کل جهان تسلط داشتم ۳۰ثانیه بیشتر طول نکشید ک چشام وباز کردم 

جالبه کسی ک بهم زد وفراریش دادن وبعد خودم گفتم دقیقا چ شکلی بود وبعد پیدا کردنش دیدن نشونه هام درسته 

کفشم ک پرت شده بود داخل یکی از درختای داخل بلوار بعد خوب شدنم ی راس رفتم سراغش وبرداشتم ک وقتی تو هوابودم دیده بودمش 

ببین عزیزم....یه نفر طرف ما تصادف کرد و رفت کما تا چنروز...بعدش زندگی پس از زندگی دعوتش کرد...همه مح ...

یعنی دروغ میگفته؟

آدما حتی اگر تجربه مرگ هم داشته باشن بازم فراموش میکنن وباز گول میخورن و ب گناهشون ادامه میدن 

مثل خودم ک بعد اون اتفاق بهتر ک نشدم متاسفانه .😔..قبل ها شاید ذره ای گناه نداشتم وپاک ومعصوم بودم

دنیا طوری زینت داده شده برای فریب آدمها خیلی سخته دربرابرش مقاوم باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داییم به خواب یه همسایه‌اومده و گفته به فلانی بچه فلان شهر همکارم فلان قدر بدهکارم بعد اینکه به اقاجونم گفتن اقاجونم گفت بعله همچین همکاری داشته  رفت از طرف پرسید بعد دید که بعله دقیقا عین همون پول بدهکاربوده بهش و اقاجونم دینشو ادا کرد

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
من تو بیداری جدایی روح از بدن یه شخصی رو دیدم و مطمئنم بعد مرگ روح زندست تو یه بعد دیگه 

میشه واضح تعریف کنید مشتاق شدم بیشتر درک کنم 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
زمانی مدرسه بودم دوستم یه روز بهم گفت داداشش وقتی اینا تو حیاطشون کارای روزمره انجام میدادن اومده پی ...

پناه بر الله😨🥺🥺😰

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
به تناسخ بیشتر اعتقاد دارم

میشه دلایلتون رو بگید از اعتقاد ب تناسخ و رد نیای پس از مرگ

ببین عزیزم....یه نفر طرف ما تصادف کرد و رفت کما تا چنروز...بعدش زندگی پس از زندگی دعوتش کرد...همه مح ...

میشه اسمشو لطف کنید بهم بگید خیلی غرق این برنامه و آدمهایی ک اومدن هستم حتی شده خصوصی ممنون میشم

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
میشه واضح تعریف کنید مشتاق شدم بیشتر درک کنم 

نمیتونم خیلی با جزئیات توضیح بدم چون طولانیه 

من چشم سومم فعال شده بود دیدم فقط شک هام به یقین تبدیل شد هم جن وجود داره هم روح و هم زندگی بعد از مرگ من به وجود اینها شک داشتم ولی خواست خدا بود من دیدم و ما تو این مکانی که هستیم یه بعد های دیگه وجود داره که موجودات دیگه در زمان و مکان دیگه زندگی میکنن نمیدونم چطور توضیح بدم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....