2777
2789

ی بنده خدا هست وقتی دو نفر آدم بالغ صحبت میکنن مثل بچه ها می‌پره وسط و البته بهش توجهی هم نمیشه .

اما خب می‌پره.!

بنظرتون با این آدم به چه صورت باید  برخورد بشه!.

به لحاظ سنی بچه نیست..!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

هیچی

فقط بی توجهی و نادیده گرفتن و ادامه صحبتت (چندبار)

اگه دیدی اینم روش اثر نداشت دیگه از روش مستقیم مجبوری استفاده کنی مثلا بهش محترمانه بگید ک نپره وسط { با ی لحن و ادبیات بهتز} و میتونی ب شوخی هم بهش بگی ک ناراحت نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن پس کله اش، بچه بودن ک فقط ب سن نیست اون از لحاظ عقلی بچه اس

احسنت.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بگو دارم صحبت میکنم صحبت ما تموم شد بعد نوبت شماست حرف بزنید با آرامش کامل

شما دیدگاه در مورد آدما خیلی مثبته !

طرف انگار از پشت کوه اومده ! حالا بیا و بهش بفهمون که حرف نرنه !

هیچیفقط بی توجهی و نادیده گرفتن و ادامه صحبتت (چندبار)اگه دیدی اینم روش اثر نداشت دیگه از روش مستقیم ...

حرفتون صحیحه . همون مستقیم رو ترجیح میدم در مورد این بشر

بگید فلانی واسه وجه خودت خوب نیست میپری وسط حرف بقیه ، اصلا جالب نیست که میپرید وسط حرف دونفر و بهتون کم محلی میشه . 

مستقیم بگید که به خودش بیاد ،خیلیا تا تلنگر نخورن متوجه ایرادشون نمیشن.

برخورد نکن میتونی دوستانه باهاش توخلوتتون بگی

نمیدونه داره اشتباه میکنه  تودوستانه یادش بده

خودت خوشت میاد اشتباهی داشته باشی خوردت کنن؟چه حسی بهت دست میده حتی تو تنهاییات و گفتگوی درونیت 

مشکلات روحی ادمارو بیشتر نکنیم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بگید فلانی واسه وجه خودت خوب نیست میپری وسط حرف بقیه ، اصلا جالب نیست که میپرید وسط حرف دونفر و بهتو ...

احسنت. کاملآ موافقم باهات ون

بگو بفرما کانگورو خان شما بگو کم بپر وسط دوبار اینجوری متلک بندازی خودشو جم میکنه مردیکه گنده بک

مگه نوشته طرفش مردهست

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
برخورد نکن میتونی دوستانه باهاش توخلوتتون بگینمیدونه داره اشتباه میکنه تودوستانه یادش بدهخودت خوشت ...

حرفتون‌متین . اما طرف ممکنه از روی عمد اینکارو‌ک رده باشه . آدما یکی نیستند.