2777
2789

میخوام خدا صدامو بشنوه بیاد وسط کن فیکوت کنه توروخدااااا بگید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕🙏🏻💖💖💖💖

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرمیکنی واقعا حاجت محال منو بده؟ 🥺🥺🥺

به خدا نمیدونم خودم هم دارم انجام میدم ولی خیلیا میگفتن حاجت گرفتن.ان شاالله من و تو هم به حاجتمون برسیم.استغفروالله ربی اتوب و الیه.

به خدا نمیدونم خودم هم دارم انجام میدم ولی خیلیا میگفتن حاجت گرفتن.ان شاالله من و تو هم به حاجتمون ب ...

روزی هزار بار بگم استغفرالله ربی  اتوب و علیه توی ۳۰ روز خوبه درسته؟ ایشالاااااا من شیرینییی میدم 💖😭😭😭

اگه شرایطش رو دارین چله آیت الله حق شناس عالیه👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
اگه شرایطش دارین چله آیت الله حق شناس عالیه👌

سال پیش به یه خانومه دو تا ۳۵۰ هزار تومن دادم برام بگیره که عشقم برگرده. ببین هیییییییییچ اتفاقی نیفتاد.... خودمم اخه شرایطشو ندارم چون من حجابم کامل نیست الانم پریودم