2777
2789
عنوان

یه چله واقعااا معجزه آسا به من بگید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 28 پست
سال پیش به یه خانومه دو تا ۳۵۰ هزار تومن دادم برام بگیره که عشقم برگرده. ببین هیییییییییچ اتفاقی نیف ...

اولا باید میدادین فرد مطمئن بخونه

دوما اگه به نائب هم بدین خودتون هم باید کامل رعایت کنین وگرنه حاجت نمیگیرین

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته واقعا نمیتونم.

هفته ی اولش سخته فقط

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
اولا باید میدادین فرد مطمئن بخونه دوما اگه به نائب هم بدین خودتون هم باید کامل رعایت کنین وگرنه حاج ...

اون خانوم نمیشناختم یه خانومه تو نی نی سایت گفت بده من منم اعتماد کردم دادم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

سال پیش به یه خانومه دو تا ۳۵۰ هزار تومن دادم برام بگیره که عشقم برگرده. ببین هیییییییییچ اتفاقی نیف ...

اگه خودت میتونی انجام بده نائب که نمیاد از ته دل برام تو انجام بده یا دلش نمیشکنه که التماس کنه از خدا برات حل مشکلتون بخاد.من برای پریودیم سخته شوهرم هم حوصله دعای طولانی را نداره که تو پریودیم انجام بده.۱۰۰هزار صلوات تو ماه رجب رو کمکم کرد انجام دادم.اما این سخته نمیده.

اگه خودت میتونی انجام بده نائب که نمیاد از ته دل برام تو انجام بده یا دلش نمیشکنه که التماس کنه از خ ...

اخه من حجابم کامل نیست و واقعاااا هم سخته و خب نمیخام وسطش رها کنم....

عزیزم ختم صلوات انجام بده 

ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به حضرت رقیه 

ختم ۱۰۰ هزار صلوات هدیه به ام البنین 

ختم ۱۲۴۰۰ هزار صلوات که همه میگن معجزه می‌کنه

من از اون ختم اولی حاجت گرفتم 🤍🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خدا اگه بخاد با یه جمله هم بگی خدایا این کارو برام انجام بده یا این حاجتو بده میده اگه نخاد تمام دعا ...

دقییییییییقاااااا موافقم پس همین استغفار و انجام میدم میگم خدایا اگر گناهی دارم که مانع اجابت خواسته من هست استغفار میکنم تا منو ببخشی و حاجتمو بدی 

عزیزم ختم صلوات انجام بده  ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به حضرت رقیه  ختم ۱۰۰ هزار صلوات هدیه ام ...

وای مرررسیییی عزیزم حتماااااا چشم 🥺🥺🥺🥺

اون خانوم نمیشناختم یه خانومه تو نی نی سایت گفت بده من منم اعتماد کردم دادم

خب همون دیگه،نینی سایت جای اعتماد کردن نیست،۹۹ درصد کلاهبردارن😐

اگه میتونی انشاالله خودت بردار ۷ روز رو بده نائب مطمئن،یک  کانال هست توی تلگرام که روزانه قبول میکنن انجام میدن.