سال پیش به یه خانومه دو تا ۳۵۰ هزار تومن دادم برام بگیره که عشقم برگرده. ببین هیییییییییچ اتفاقی نیف ...
اولا باید میدادین فرد مطمئن بخونه
دوما اگه به نائب هم بدین خودتون هم باید کامل رعایت کنین وگرنه حاجت نمیگیرین
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
سال پیش به یه خانومه دو تا ۳۵۰ هزار تومن دادم برام بگیره که عشقم برگرده. ببین هیییییییییچ اتفاقی نیف ...
اگه خودت میتونی انجام بده نائب که نمیاد از ته دل برام تو انجام بده یا دلش نمیشکنه که التماس کنه از خدا برات حل مشکلتون بخاد.من برای پریودیم سخته شوهرم هم حوصله دعای طولانی را نداره که تو پریودیم انجام بده.۱۰۰هزار صلوات تو ماه رجب رو کمکم کرد انجام دادم.اما این سخته نمیده.
خدا اگه بخاد با یه جمله هم بگی خدایا این کارو برام انجام بده یا این حاجتو بده میده اگه نخاد تمام دعاها و ختم ها را هم انجام بدی نمیشه باید اون بخاد توکل به خودش عزیزم.
اون خانوم نمیشناختم یه خانومه تو نی نی سایت گفت بده من منم اعتماد کردم دادم
خب همون دیگه،نینی سایت جای اعتماد کردن نیست،۹۹ درصد کلاهبردارن😐
اگه میتونی انشاالله خودت بردار ۷ روز رو بده نائب مطمئن،یک کانال هست توی تلگرام که روزانه قبول میکنن انجام میدن.