2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما لطف دارین ممنون از محبت شما ممنون از دل بزرگتون🙏🙏

بخدا از ته قلبم گفتم 

قبلشم میتونستین برین درموردمون تحقیق کنین که خاطرتون جمع بشه 

اما حیف اجازه نمیده شوهرم ...

مادر من بچه ی طلاق بود 

بعد از ۶۰ سال سن هنوز ته دلش خالیه 🥺

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
بخدا از ته قلبم گفتم  قبلشم میتونستین برین درموردمون تحقیق کنین که خاطرتون جمع بشه  اما ...

طلاق هر چی باشه هر سختی هم داشته باشه برای زن و شوهر باز قابل تحمله، اما بچه ها با حسرتها بزرگ میشن

خدا مادرتونو براتون حفظ کنه ان شاءالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12961784/چجوری-گولم-نزنع

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

تو دیوار آگهی زدم یبار چنتاشون کلاهـبردار بودن خیلیام حقوق بالا میخوان  یکی پیام داد از استان ...

باز خدا خیرتون بده که مث بعضیا بخاطر غمزه و عشوه یه زن بی وجدان بچه ها تونو ندید نگرفتین

انشالله بزودی زود مشکلتون حل شه

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
شماتا اين حد ك بنظر اين كاربر داريد بهش كمك ميكنيد هم ميتونيد درك كنيد مديون همون ميزان كم مطالعه در ...

خیر بزرگوار اطلاعات من براساس تجربه هست و قطعا دروس دانشگاه هیچ تاثیری نداشته  و جز تئوریهای محض هیچ بحث کاربردی وجود نداشته که حتی یک درسش قابل دفاع باشه غیر از فقط دو بحث  درکل مقاطق دانشگاه بنده بوده که اونم تماما تجربه های خود استاد بود و اصلا از جزوات و تئوریها در بحث اموزش استفاده نمیکردن و  دروسی غیر ازمباحث روانشناسی بوده  و فقط از تجاربشون خودمون نت برداری میکردیم و همونها مباحث امتحان بود همون موقع اعتراض من به اساتید هم همین بود که مباحث کاربردی به ما یاد بدین این تئوری‌ها دردی از ما دوا نمیکنه تئو ی داریم تا تئوری شما در فنی حرفه ای که آموزش ببینید مباحث عملی رو یک جزوه تئوری به شما میدن که در واقع بحث تئوری همون مباحث عملی هست و کاملا کاربردی و عملی هست اما بحث تئوری دانشگاه جز تئوریهای محض غیرکاربردی هیچ کاربردی دیگه ای ندارن مگر اینکه استاد خودش بیاد تجربه های عملی کارشو درقالب بحثای کاربردی به شکل جزوه به دانشجوها بده که عملا هیچ استادی اینکارو نمیکنه نمیدونم شما چه اصراری دارید از سیستم دانشگاه دفاع کنید چه مقطع لیسانس و مقطع بالاتر دقیقا همین مساله برای بنده وجود داشت و همیشه همین مطلب رو با اساتید بیان میکردم اما انتظاری نیست چون خود اساتید درهمین سیستم آموزش‌ها رو به همین شکل یاد گرفتن همین شکل هم ارائه میدن هیچ یک از اطلاعات بنده در هیچ مقطعی هیچ ربطی به مباحث دانشگاه نداره تنها دانش کا بردی که من یا گرفتم آموزش‌هایی بوده که در فنی و حرفه ای در رشته های مهار تی آموزش دیدم و صددرصد کاربردی و قابل استفاده بوده برخلاف آموزش‌های دانشگاهی چه عملیش چه تئوریش که همان مباحث عملی رو درقالب جزوه ارائه داده بودن

خیر بزرگوار اطلاعات من براساس تجربه هست و قطعا دروس دانشگاه هیچ تاثیری نداشته  و جز تئوریهای مح ...

اصرارم ب اين دليل هست ك اطرافيان در سيستم دانشگاه خوب درس خوندن و موفق بودن دانشگاه هاي با اساتيد خوب بخصوص در رشته خودم ك اطرافم ديدم و كار ميكنن و همين رشته روانشناسي 

شما ظاهرا با اصل وجودي دانشگاه اشنا نيستيد ك بايد اصول اوليه و مهم اموزش داده بشه و بقيه با دانشجو هست بخصوص در مقاطع بالاتر و داريد با مهارت فني حرفه اي مقايسه ميكنيد

ولي شما چ اصراري داريد ك علم و تخصص ديگران رو زير سوال ببريد

در كل منظورم اين بود وقتي ايشون ب اين باور رسيده كمك تخصصي بگيره شما با نظر شخصي خودت ك اشتباه هم هست مانع نشو

اينكه شما نديدين چ كودكاني با كمك تخصصي روانشناس زندگي شون متحول شده يا چ زندگي هايي با كمك همينها از هم پاشيده نشده ضعف تجربه شماست نه ضعف رشته روانشناسي

شماتا اين حد ك بنظر اين كاربر داريد بهش كمك ميكنيد هم ميتونيد درك كنيد مديون همون ميزان كم مطالعه در ...

و توصیه دیگه بنده به شما این هست اگر در رشته همین علوم انسانی برید چند تا کتاب روانشناسی دانشگاهی رو بخونید فقط یک نگاه بندازین بعد بیاین همینجا بفرمایید کدوم‌ قسمتش رو میتونید به صورت مستقیم و کاربردی برای حل مشکل یکی از مباحثی که  در همین نی نی سایت مطرح میشه به کار بگیرید وکدوم قسمت مستقیم درمورد حل یکی از این مشکلات و عللش مستقیم صحبت کرده و راهکار داده اگه غیر این باشه که ارزشی نداره اگر کار شما فنی و رشتتون فنی هست مباحث فنی در دانشگاه زمین تا آسمون فرق میکنه بحث من اکثریت رشته های علوم انسانی هست بنده هم مدرک مدیریت دارم هم ارتباطات در اون دومورد هم دقیقا همین مشکل بوده اگر مباحث دانشگاهی در رشته های علوم انسانی غیر ازحقوق و معارف و ادبیات کاربردی بود ما شاهد اینهمه مشکلات در سطح جامعه نبودیم

اصرارم ب اين دليل هست ك اطرافيان در سيستم دانشگاه خوب درس خوندن و موفق بودن دانشگاه هاي با اساتيد خو ...

شما وقتی دررشته علوم انسانی درس نخوندین نمیتونین قضاوت کنین من خودم در این رشته ها درس خوندم پس من نوعی بهتر ازشما با دروس ارایه شده در این رشته ها در دانشگاه آشنا هستم همینطور که به خودم اجازه نمیدم در رشته فنی در بحث دانشگاه قضاوتی کنم مگر کسی که مستقیم در این رشته ها در دانشگاه درس خونده باشه اونهایی هم که می‌بینید موفقن زحمت خودشون هست نه دانشگاه فارغ التحصیل از دانشگاه زیاد داریم امثال خانم دکترفردوسی پور یا اساتید عالی و مشاوران عالی اولا خودشون ذاتا روانشناسن یعنی اگر در دانشگاه هم درس نمیخوندن باز هم به همین شکل قابلیت دادن مشاوره رو در حد عالی داشتن درست مثل کسی که ذاتا مدیر هست و بر ه دانشگاه فقط مدرکش میگیره ذاتا مدیره و بلده و موفقیتش ربطی به مدرکش نداره کسانی که می‌بینید مو فق میشن چون ذاتا خودشون هم علاقه هم استعداد و هم ذاتا قابلیت اون کار دروجودشون نهفته هست و هیچ ربطی حداقل در علوم انسانی به بحث دانشگاهی نداره اگر اینجور بود تمام فارغ التحصیلان دانشگاهی بلافاصله بالاترین قابلیت و استعداد رو ازخودشون به نمایش میزاشتن کسی که واقعا به اون حد برسه خیلی سریع هم شناخته میشه

اصرارم ب اين دليل هست ك اطرافيان در سيستم دانشگاه خوب درس خوندن و موفق بودن دانشگاه هاي با اساتيد خو ...

و بحث دیگه ای که مطرح کردین نمیدونم چرا صحبت من درست درک نشده  و براتون سوتفاهم ایجاد شدهمن هیچ جا علم و تخصص کسی رو زیر سوال نبردم فقط توصیه بنده به ایشون این بود مشاور خوب کمه و برن پیش مشاوری که واقعا خوب باشه که واقعا هم همینطوره اگر قبول ندارید چند مشاورسربزنید بنده تجربشو داشتم و باعث شد بعد از تجربه چندین مشاور کلا قید مشاورو بر ای همیشه بزنم و چند مورد به شما معرفی کنم که مشاور هیچ کمکی نتونسته بکنه و بیشتر مشاوره غلط داده وتنش  بیشتر شده  حداقل دراطرافیانم سراغ دارم و علتش هم دقیقا همینه چون آموزش تخصصی و کاربردی  در رشته روانشناسی ومشاوره در دانشگاه وجود نداره مسلما ایشون میتونه از مشاوران عالی ومتخصص استفاده کنه در مشهد فقط یک نفر که اتفاقا ایشون از اساتید دانشگاه هستن میشناسم و علم ایشون مربوط به زحمت و استعداد ذاتی خودشون و زحمت  بسیار خودشون هست وگرنه کتب روانشناسی دانشگاهی موجود هیچ کدوم در این زمینه ها کمکی نمیکنن  هستن کتب غیردانشگاهی که کاربردی هستن ولی غیردانشگاهین نه دانشگاهی که اتفاقا کتابهای خانم فردوسی پور از دسته این کتابها هستن من واقعا توصیه میکنم یک نگاه گذرا به کتب روانشناسی دانشگاهی بندازین یکیش پیام نور که در دسترس هست اونم خلاصه کتابهاش لطفا یک نگاه اجمالی بندازین  فکر میکنم به حرف من برسین