2777
2789
عنوان

فقط خانم های مذهبی

100 بازدید | 8 پست

عزیزان برای اینکه دخترتون انشاالله وقتی به سن تکلیف رسید نسبت به رعایت تکالیف شرعی خودش آگاه بشه چه برنامه و ایده ای دارید, ظاهرش از چند سالگی پوشیده تر باشه؟

ظاهر و نماز و دعا رو که قبل از ۹سالگی، تقریبا از ۷سالگی باید بهش یاد بدیم ک کم و بیش رعایت کنه.اگه از ۹سالگی یهو بهش بگیم باید حجاب کنه یا نماز بخونه،سختش میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سن کم سعی کنید با کسایی رفت امد کنید که نه خشک مذهبی باشند که بچه زده بشه نه بی اعتقاد با ادمهای مومن خوب رفت امد کنیذ ناخوداگاه تاثیر میذاره

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

از همون بچگی باید عادتش بدی به ظاهر پوشیده. من مذهبی هستم اما تندرو یا تعصبی نیستم. دختر ندارم ولی ...

چادر ک خوبه چرا نمیذاشتی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دخترت اونی میشه که خودت هستی. 

مثلا اگر چادری هستی و همش غر بزنی بگی این چادر چیه که من می پوشم یا این روسری چیه می پوشیم و فلان  دخترت طبق ذات واقعی خودت تربیت میشه. 

در کل الگوی  اول دخترت خودت و پدرش هستید

این نیز بگذرد .....

دخترام ۱۳ و ۹ ساله هستن و الحمدلله اهل حجابن .محجبه ولی بدون چادر من از سه سالگی دیگه لباس استین حلقه ای یا شلوارک به بچه هام نپوشوندم ‌. از شش سالگی یکی دوتا روسری براش خریدم هر وقت دوست داشت میپوشید هر وقت دوست داشت در میاورد . از شروع پاییز هشت سالگی براش روسری خریدم ست با تموم لباساش به جای کلاه و برای پوشاندن سرش از سرما روسری پوشید . عید که شد بازم روسری براش خریدم با گیره روسری ست با لباساش ولی هر لحظه میگفت میخوام در بیارم هیچ مقاومتی نداشتم . دیگه تا ۹ سالگی که به سن تکلیف رسید . 

یه سری نکات دیگه هم مهمه . مثلا ما بزرگترای اطرافش خودمون هم محجبه ایم بچه های با حجاب هم توی فامیل می بینه به مساله محرم نامحرم توجه میشه . مدرسه هم جوری هست که مثلا توی ۲۰ نفر هفت هشتا با حجابن . به عبارتی بچه شبیه خودشو میبینه . توی مراسم یا محیطای مذهبی می برمش این که مس بینه دیگران از حجابش تعریف میکنن بهش انرژی مثبت میده . درباره دلایل حجاب در حد فهمش براش صحبت میکنم . و در نهایت هم میسپارمشون دست خدا که از آفت و گناه دور باشن ان شا الله

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚