2777
2789

اس ام اس تراز و رتبه برای پدر و مادر در هرصورت میره؟من رفتم تو سایت یه قسمتی بود نوشته بود پیام کار نامه ، شماره مامان و بابام تو دوتا باکس جدا بود...من پاکشون کردم...بعد پایین یه باکس نوشته بود شماره ثبت شدهو شماره مامانم بود...این ینی واسش میره یا نه با وجود اینکه پاک کردم؟

خواهشا فقط کسایی که قلم چی میدن و میدونن چی میگم جواب بدن مرسی

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مامانت بره تو سایت کارنامت رو میبینه

نه نمیره تو سایت...این ازمون حالم بد شد سرجلسه افتضاح دادم نمیخام بدونه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
اعداد رو نمیگه، ولی میگه نفر برتر شدن یا نه. همین

برا من این نیست...برا من رتبه و ترازو میگه...ینی اس ام اس ،یشه واسشون

نه نمیره تو سایت...این ازمون حالم بد شد سرجلسه افتضاح دادم نمیخام بدونه

اشکالی نداره عزیزم. خودت رو سرزنش نکن. توی خونه خودت آزمون رو دوباره بده ولی بدون زمان، باد دوباره درصد بگیر. اگه خیلی فرق داشت یعنی احتمالا مشکلت زمانه. کم کم  تست زماندار بشتری بزن یجوری آزمون برات حلوا میشه که نگو. بحث آزمون خودش استرس داره، برای همین قبل روز آزمون اصلی ت چندا باکس ده  تایی تست زماندار برنی استرست کنترل میشه. به همین راحتی