2777
2789
عنوان

با ذهنم هر چی دوس دارم جذب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 80 پست
دقیقا قدرت ذهن خیلی فراتر از این حرفاست ولی کاش اسی توضیح بده از چه روشی استفاده کرده

تازه دارم میرم تاپیک اسی رو بخونم که چی نوشته اما می‌دونم این چیزا به یه نوع پاکسازی نیاز داره مثلا شما اگه بخای نوشته های هک شده روی طلا رو از بین ببری نمیتونی تا قبل اینکه طلا رو آب نکنی دوباره بسازی اون نوشته باقی میمونه وجود آدمی هم همینطوره به پاکسازی چند روزه نیاز داره من قبلا دربارش یه چیزایی خوندم تلاش کردم انجام بدم اما اماده نبودم نشد نگرفت اما از امروز میخام شروع کنم دوباره انجام بدم خداکنه جواب بده

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کتاب چهار اثر اسکاول شین و خوندی؟ چه کتابایی خوندی یا کیو دنبال میکنی من از راهکارا سهیل سنگرزاده خی ...

دیگه چه کتابهایی از این دست رو خوندی؟اگه میتونی معرفی کن برم بخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه موج از روح های داوطلب داریس کانن 

مرسی عزیزم خدا کنه وقت کنم برم بخونم😍خودمم چند دست کتاب میشناسم هنوز وقت نکردم بخونم ❤️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شفای زندگی لوییز هی

مرسی گلم😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40