2777
2789
عنوان

با ذهنم هر چی دوس دارم جذب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 80 پست
من هر وقت ذهنمو برای به دست اوردن چیزی اماده کردم و رویا بافتم از دستش دادم و بدتر ضربه خوردم 

یه جایی خوندم اگه به چیزی باور کنی اون باور همیشه اتفاق می افته تو اگه باور کنه عدد سیزده نحسه عدد سیزده همیشه برات نحسی میاره چون در باورت نهادینه شده تا زمانی که باورت سرجاش باشه اتفاق می افته برات 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

لایکم کنید بعدا بیام بخونم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای محبتت واقعا بهت الهام شد یا جذبش کردی؟ راستشو بخوای پسرم پشت سرهم مریض شد آنفولانزا و کرونا& ...

عزیزم این طبیعیه توی سرماخوردکی اگه ازمایش بدی تعداد گلوبولهای سفید افت میکنه بخاطر ضعف بدن...یا خیلی میره. بالا بخاطر عفونت..ولی مشکل جدی نیس اصلن...نگران نباش

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
یه جایی خوندم اگه به چیزی باور کنی اون باور همیشه اتفاق می افته تو اگه باور کنه عدد سیزده نحسه عدد س ...

دقیقا قدرت ذهن خیلی فراتر از این حرفاست ولی کاش اسی توضیح بده از چه روشی استفاده کرده

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
شما مشکلتون اینه به چیزی که فکر میکنید شک دارین و باور ندارین که میشه

انقدربارها باور کردمو نشده که هیچ بدترم شده که که دیگه حالشو ندارم بازم ذوقم کور شه 

هر بار هرچی که از ته قلبم خواستم و باور داشتم و کلی دعا کردم جور نشده 

با چه انگیزه ای باید به خودتم بقبولونم که حتما میشه؟

دنیا همیشه خلافشو ثابت کرده

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
شما مشکلتون اینه به چیزی که فکر میکنید شک دارین و باور ندارین که میشه

استارتر عزیز این ارتعاش ذهن که میگین برای دیگران هم حسش میکنی؟من با شوهرم به مشکل خوردم خیلی هم جدیه بنظرت سرانجام زندگیم چی میشه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
عزیزم این طبیعیه توی سرماخوردکی اگه ازمایش بدی تعداد گلوبولهای سفید افت میکنه بخاطر ضعف بدن...یا خیل ...

فدات عزیزم

انشالله همینطور باشه

پلاکت شکر خدا طبیعیه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه