2777
2789
عنوان

با ذهنم هر چی دوس دارم جذب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 80 پست

احتمالا از آسمون واست فرستادن

بابایی خدا برات بخواد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قدرت جذب ذهنم به لطف خدا بالاست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شما تو خونه بشین کاری نکن اگه تف کف دستت انداختن 😂

به انرژی باور دارم ولی اینکه بشینی یجا پول جذب کنی نوچ

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
من هر وقت ذهنمو برای به دست اوردن چیزی اماده کردم و رویا بافتم از دستش دادم و بدتر ضربه خوردم 

نه ببین شما نیاز به پاکسازی داری.ارتعاش منفی داری پارازیتت بالاس

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
شما تو خونه بشین کاری نکن اگه تف کف دستت انداختن 😂 به انرژی باور دارم ولی اینکه بشینی یجا پول جذب ...

هرکی گقته بشینی برات پول از اسمون میباره یه احمقه...من اینو نگفتم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

احتمالا از آسمون واست فرستادن

بابایی خدا برات بخواد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من هر وقت ذهنمو برای به دست اوردن چیزی اماده کردم و رویا بافتم از دستش دادم و بدتر ضربه خوردم 

رویا بافتن فایده نداره جور دیگه ای  هست روند کار

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی