2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 162 پست
چیکار کنم انقد گفتم وقتی گوش نمیکنه چیکار کنم 

چیکار کنی تمومش کن این زندگی رو میخای فردا رفتی خونه خودت یه عمر بسوزی و بسازی با یه بچه ببین اگه پای بچه بیاد وسط دیگه راه برگشتی نیست تا الان عقدی اگه میتونی کاری کن وگرنه بعدش راه برگشت خیلی سخته خیلی

آره خودم دادم بهش داد بچش حتی گفت چه معنی داره زن پول جم کنه گفتم به همون معنی که تو خودت نشون دادی ...

چقدر شخصیت قوی و محکمی داری!دمت گرم دختر🤘🏼🔥کاش همه دخترای مجرد و خانومای متأهلی که زیادی ساده و کمرو هستن یروز به این قدرت شخصیتی برسن🙏🏻❤️🦋

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شخصیت قوی و محکمی داری!دمت گرم دختر🤘🏼🔥کاش همه دخترای مجرد و خانومای متأهلی که زیادی ساده و ک ...

عزیزم مرسی اونام میتونن فقط خیلی در گیر احساسات عاطفی شدند ....❤️

اسی خانم یه خبر بده.  برگشت؟

بله عزیزم برگشت دیشب کشوندمش اومد حرفامو بهش زدم بعدم گفتم مادرت بهم گفته با دوستات بیرون رفتی سر از جن.ده خونه در میاری گفت میرم الان از خواب بیدارش میکنم گفتم نه فردا منو می‌بری پیشش جلو روی خودم میگی خودم بهش گفتم برو از این به بعدم می‌ره چون زندانی نیوردم 

جانم عزیزم سلام خوبی

سلام عزیزدلم مرسی فداتشم تو خوبی ؟

دیشب اومد آخر شب پیشم درست محلش نزاشتم کلی حرف بهش زدم گفت می‌دونم که حق با توعه واینا بعدش گفتم مادرت اینجور گفته گفت الان میرم ازخواب بیدارش می‌کنم گفتم نه خیر از الان تا فردا کاری نمیکنی فرداشب منو می‌بری در حضور مادرت میگی خودم بهش گفتم بره بیرون از این به بعدم میزارم بره کسی دخالت بیجا نمیکنه باهاش رفتم بنظرت واکنشم در برابر حرفای مادرش چی باشه یهو نگه نگفتم

سلام عزیزدلم مرسی فداتشم تو خوبی ؟ دیشب اومد آخر شب پیشم درست محلش نزاشتم کلی حرف بهش زدم گفت می‌دو ...

نه نمیتونه بگه نگفتم تو رو در رو میشی چشم تو چشم ....‌‌ولی عزیزم بهتر بود اصلا راجب مادرش حرف نمیزدی تو الان مشکلت شوهرته باید محکم پای حرفات وا میستادی ناراحت نشو احساس میکنم شوهرت آخر شب اومده فقط میل جنسی شو تخلیه کنه و تو باز هم وا دادی شما خودت گفتی شوهرت میگه تو ساده ای زود گول میخوری و زود گول خوردی شما

نه نمیتونه بگه نگفتم تو رو در رو میشی چشم تو چشم ....‌‌ولی عزیزم بهتر بود اصلا راجب مادرش حرف نمیزدی ...

نه کاری که نکرد ما اصلا هیچ شبی کنار هم نبودیم که بخوابیم...آخر شب رسید شهرمون اومد در خونمون تو ماشین باهاش حرفامو زدم بعدم گفتم تو پشتم نیستی هوامو نداری مامانت اینجور گفته من دلم به چی  خوش باشه وقتی در اومده بهم میگه عروسی کردیم هم من نمیزارم جایی بری  اینو مادر شوهرم گفت خیلی سختم شده بود که به همسرم گفتم

سلام عزیزدلم مرسی فداتشم تو خوبی ؟ دیشب اومد آخر شب پیشم درست محلش نزاشتم کلی حرف بهش زدم گفت می‌دو ...

سیاست یعنی کاری کنی تمام اعضای خانواده شوهرت دوستت داشته باشند و شما خودت  ازپس مشکلات خودت بر بیای نه شوهرت رو بندازی جلو میتونی  به مادرش بگی مادر جون چرا شما اون روز به من گفتی حق ندارم بیرون برم .....جلو شوهرت بهش بگو بزار شوهرت هم ببینه بفهمه و اگر مادر باز حرف های بد تکرار کرد بگو برای پسرت منو خواستی یا خودت....‌به شوهرت اشاره کن بگو این آقا شوهرمه و فقط اینه که حق داره بگه کجا برم یا نرم 

نه کاری که نکرد ما اصلا هیچ شبی کنار هم نبودیم که بخوابیم...آخر شب رسید شهرمون اومد در خونمون تو ماش ...

شما باید کار ما کنیدبه دروغ ببینید واکنش همسرتون چیه تا یاد بگیرید مثلاً امروز تماس میگیرید میگید من دارم با دوتا از دوستام مامانشون میریم پارک آخر شب برمیگردیم ببینید واکنششون چیه آیا این مرد فقط به فکر عشق و حال خودشه با شما ...اگر گفت حق نداری بگو یادم نمیاد تو زنگ زدی گفته باشم حق نداری یا گفتم نرو به من اصلا اهمیت دادی من اجازه نگرفتم فقط گفتم دارم میرم 

سیاست یعنی کاری کنی تمام اعضای خانواده شوهرت دوستت داشته باشند و شما خودت  ازپس مشکلات خودت بر ...

ممنون عزیزم همین کارو میکنم میگم به مادرش چیزی نگه میرم خونشون این حرفاتو میزنم بهش 

اگه حرفی هم زد به همسرم میگم اون جواب بده 

ببین همسرم با مادرش رابطه خوبی نداره منو خونشون نمیبره شاید دوماهی یه بار در حد یکی دو ساعت بعد اون روز مادرش فکر میکرد که از قصد نمیرم نمیدونه بچش منو نمیبره گفتم همسرم وقت ندارم ماشین نداشنه منم بیاره گفت اینا بهونه درستی نیست می‌تونستی با اسنپ بیای😐

ممنون عزیزم همین کارو میکنم میگم به مادرش چیزی نگه میرم خونشون این حرفاتو میزنم بهش  اگه حرفی ...

عزیزم بله همه احساس میکنن شما دوستشون نداری همسرت از خداشه کسی دوستت نداشته باشه که اگر هم دعوایی رخ داد بینتون خانوادش طرفش باشن منم همسرم میگه نرو اما وظیفه دارم هفته یک بار بهشون سر بزنم وقتی کنار بکشی دیگه حسابت نمیکنن 

شما باید کار ما کنیدبه دروغ ببینید واکنش همسرتون چیه تا یاد بگیرید مثلاً امروز تماس میگیرید میگید من ...

می‌دونی همه حرفش چیه؟میگه که خودت رانندگی یاد بگیر برو خوشم نمیاد سوار اسنپ بشی هرکسی یه جور نگا کنه بعد دوستای منم متاهل هستم و مجردا هم اهل دوست پسر نیستن...من گاهی اوقات بهش میگم فلان جمع تو نرو  چون می‌شناسم اون جمع آدم درستی ندارع ممکنه به زندگیمون لطمه وارد شه جایی که بدونم اوکی هست حرفی ندارم که بره