2777
2789
عنوان

علت اینکه پوست ابرو بعداز ریموو ابرو سفید میشه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 29 پست
واااااای چیکار کنم  راه حلی نیس

خودش به صورت طبیعی بر میگرده الان خواستی هم میتونی روش و دوباره فیبروزی سایه ای چیزی بزنی

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خودش به صورت طبیعی بر میگرده الان خواستی هم میتونی روش و دوباره فیبروزی سایه ای چیزی بزنی

نه میخام کامل پاک بشه   ابروهام خوب بود جاهای خالی خیلی کم داشت  رفتم میکرو  برام بزنه  خیر ندیده برداشته با دستگاه برام کار کرده  الان  دو سال میشه  ۳ بار ریمو کردم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میخام کامل پاک بشه   ابروهام خوب بود جاهای خالی خیلی کم داشت  رفتم میکرو  برام بزن ...

زمان میبره خوب بشه منم لیفت بروز کردم ولی واقعا خوب برام کار کرد محشر بود نمیدونم چرا میکرو رو برا شما با دستگاه زده 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

سلام خانمی  بنظرتون برم دوباره ریموو چو کامل پاک نشده   پوستم سفید شده 

سلام خانمی  بنظرتون برم دوباره ریموو چو کامل پاک نشده   پوستم سفید شده

سلام عزیزم الان چون ریمو کردی سفیده به نظرم دیگه نرو عزیزم برو روش و ترمیم کن 

برا منم ۲سال گذشته جاش سفید مونده اصلا هم نمیره خیلی ناراحتماگه سفیدی خوب شد چرا میخاین لیزر برین؟

برای اینکه  میخام تتو ابروهام کامل پاک بشه

بالای ابروهام  هنوز تتو داره

میگم برم لیزر  انشالله پاک بشه