2777
2789
عنوان

برای سلامتی و شفای دخترم که پسوریازیس داره میشه دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 54 پست
پسو پا دست   ناخن  اخ دلم میخواد بمیرم  بعد میگم من مردم کی بمونه پیش دخترم کی نگ ...

نگران نباش فقط باید کنترل بشه 

دوراز جونت،تو فامیل هم دارید ،یا ازدواجتون فامیلی بوده

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام داشت

خیلی داغون بود. پشت دستاش. آرنجاش. وسط سینه. روی ساق پاهاش. خیلی خیلی خارش داشت. جوری که به خونریزی میوفتاد. ولی الان یکی دو سالیه که درمان کرده. یه روش جدیده. الان دیگه اصلا مشکلی نداره. 

واسه خواهر منم دعا کنید😭😭😭 

قرص جدیدش هم جواب نداده 😔😔😔

دعا کنید معجزه شه و خوب شه۰😭😭😭

دعا کنید اگر قراره بره منم باهاش برم.😭😭

خدایا چرا صدای منو نمیشنوی؟😭😭😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نگران نباش فقط باید کنترل بشه  دوراز جونت،تو فامیل هم دارید ،یا ازدواجتون فامیلی بوده

نه هیچکس نداشت ازدواح فامیلی هم نداریم 

بخدا که به درمان قطعی فکر هم نمیکنم 

فقط هی میگم خدایا کنترل بشه سراغ هر دوا درمونی میرم کنترل نمیشه هی داره جاهای بیشتری و در گیر میکنه آخه این چه مصیبتی بود

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
هیچی بردیم بیمارستان رازی دوتا پماد داد یه مدت زدم خوب شد  حالا هروقت درمیاد میزنم چند روز  ...

اخه وقتی اون پماد و قطع می‌کنی باز بر می‌گردن 

ینی تنها راهه ها جدی بگیر

کلی مقاله و کتاب داره چی بخونم 

بعد من خیلی منفی نگرم با خودم چی کنم همچین چیزی یه انرژی مثبت میخواد 

واسه خواهر منم دعا کنید😭😭😭  قرص جدیدش هم جواب نداده 😔😔😔 دعا کنید معجزه شه و خوب شه۰😭😭 ...

برای شفای خواهرت آیت الکرسی خوندم ان شاالله خدا شفاش بده

دکترها وسیله اند عزیزم توکلت به خدا باشه

بابام داشت خیلی داغون بود. پشت دستاش. آرنجاش. وسط سینه. روی ساق پاهاش. خیلی خیلی خارش داشت. جوری که ...

خب خداروشکر چه روشی بود 

کلی مقاله و کتاب داره چی بخونم  بعد من خیلی منفی نگرم با خودم چی کنم همچین چیزی یه انرژی مثبت ...

همه رو بذار کنار فقط جو دیسپنزا برو الان داستان شفای خودشو تو نت ببین الان کلی روش جدید ابداع کرده بعد شفای خودش

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

اخه وقتی اون پماد و قطع می‌کنی باز بر می‌گردن 

نه باید تا چند روز بعد خوب شدنش هم بزنی  بعدش در نمیاد راستی کجا هستین شما 

با نور درمانی کاملا کنترل میشه اگه تهران هستین بگم کدوم بیمارستان بری 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خب خداروشکر چه روشی بود 

دقیق نمیدونم

فقط میدونم چندتا آمپوله. وگرنه کرم و پماد نداره اصلا. هر چند ماه یه بار میره دکتر. گویا یه روش آزمایشیه فعلا. ولی برا بابام جواب داده خداروشکر.