2777
2789
عنوان

برای سلامتی و شفای دخترم که پسوریازیس داره میشه دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5903 بازدید | 54 پست
ممنون از محبتت عزیزم

سلام عزیزم

از بابام پرسیدم

گفت آمپولش ترکسوما اسمشه. چندباری هم تزریق کرده. تا وقتی آمپولو میزنی اصلا بیماری توی بدن عود نمیکنه ولی همین که آمپول تزریق نشه دوباره خارش شروع میشه. چون میگن برای کبد هم ضرر داره دیگه تزریقش نمیکنه. الان رفته زیر نظر یه نفر به اسم داریوش محمدی توی اصفهان. با سیر سیاه و قهوه گانودرما درمانش میکنه. میگه آقای محمدی گفته نهایت طی 8 ماه کلا درمانش میکنه. بابام گفت با اینکه مدتیه آمپول تزریق نکرده ولی با خوردن همین سیر سیاه و قهوه الان خارش نداره و رد خارش ها هم داره از بین میره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گوگل تو مقاله های پزشکی خوندم الان

شما به حرف گوگل گوش نده برو از دکتر بپرس یه خانومی بود که با همن تور درمانی کاملا خوب شده بود بار اول فقط چند ثانیه نور میگیری هردفعه زمانش بیشتر میشه این خانوم هم جلسات رو کامل اومده بود و کاملا خوب شده بود و الان فقط سالی یه بار میومد و چند دقیقه میرفت زیر نور و میرفت

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
پسو پا دست   ناخن  اخ دلم میخواد بمیرم  بعد میگم من مردم کی بمونه پیش دخترم کی نگ ...

سلام خواهرجان، منم ازبچگی درگیرم، خواهرمم چندسالیه به شدت درگیر شد که توسط یکی از دوستاش رفت پیش دکتر حسینی تهرانی تو کرج، که باطب هومیوپاتی که اونم گیاهی هست وضرری نداره، بعدازچندماه کاملا خوب شد. منم تازه رفتم پیش همون دکتر و دارم از قطره هاش استفاده میکنم. تا سه ماه اول که آدم بدتر میشه که من الان تو اون وضعیتم، بعد از سه چهار ماه لکه هاخشک میشن و بعدم پاک میشن. فعلا که من در بدترین عذابم بخصوص سر و گوشهام. انشاالله همه جواب بگیریم. شماره وآدرسش تو گوگل هست. حتما حتما برید پیشش. خواهرم که واقعا شفا پیدا کرد، انشاالله ماهم خوب میشیم🥹🙏🙏

عزیزم انشاالله آنلاین بشی و ببینی این پیامو

لطفا و حتما برو پیش دکتر تهرانی تو کرج،  گوهر دشت،  آدرس و تلفنش تو گوگل هست. خواهرم به طرز معجزه آسایی خوب شد منم تازه درمان رو شروع کردم، انشالله ماهم جواب میگیریم.

داروهاش بصورت قطره هست وگیاهی.

هیچ ضرری حتی واسه حامله ها نداره.

برو حتما

به امید شفای عاجل به حق امام رضامون

انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏😔

یه آقایی که تو کارطب سنتی هست معرفی کنم که خیلیها ازشون جواب گرفتن کارشون حرف نداره تودرمان پسوریازیس قارچ پوستی بیماری های پوستی.. ستودنی هستن من که بی نهایت ازشون راضی بودم بعد چندین سال دارو دکترای مختلف به لطف پروردگار درمانم کردن شمارشم میزارم 09390265886

دوستان من  از ۱۵ سالگی دچارش شدم داخل گوش  و زانوهام  و  دستام زانوهای سفید و قشنگم  التهاب می‌گرفت میخوارید بعد جاش  یفدک میدز وبعد آخرش سیاه  میشد  چندیدن دکتر رفتم گفتن پسوریازیس  هست  انواع روش‌های   پیشرفته نور و لیزر  درمانم نگرد  حتی  تسکین نمی‌داد

یه روز  همسرم از یه عطاری  معروف از همدان برام  پماد سفارش داد  اوایل من  مسخرش کردم باورم نمیشد جواب بده   ولی  بخدا قسم من  یه یار زدم تا  ده روز  انگار اب روی آتش بود اصلا دیگه یادم رفت تکرارش کنم   جادوی   کرد  منی که   با گرانترین و پیشرفته ترین  داروها روش‌ها درمان نشده بودم  مغزم  هنگ کرده بود  خدا رو شکر بعدها   شش و هفت بار زدم کاملا خوب شدم   یه پماد ساده فقط ۱۵۰ هزار   

بخدا خوبم کرد به جند نقدم گفتم اونا هم خیلی راضین  انشا الله برای شما هم خیر باشه  این شماشونه  سرشون خیلی شلوغه پیام بدین مشاوره   بشین ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    

منمدعا کنید التماس دعا  دعا در حق دیگران برآورده میشه