2777
2789
عنوان

برای سلامتی و شفای دخترم که پسوریازیس داره میشه دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5903 بازدید | 54 پست
نه باید تا چند روز بعد خوب شدنش هم بزنی  بعدش در نمیاد راستی کجا هستین شما  با نور درمانی ...

زنجان هستم نور درمانی میگن دردناکه و برای بجه ها نمیشه انجام داد میشه ؟

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
دقیق نمیدونم فقط میدونم چندتا آمپوله. وگرنه کرم و پماد نداره اصلا. هر چند ماه یه بار میره دکتر. گوی ...

میشه دقیق جویا بشی خواهش میکنم 

آمپول احتمالا سینورا یاشه ولی قربونت دقیق برام بپرس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای خواهرت آیت الکرسی خوندم ان شاالله خدا شفاش بده دکترها وسیله اند عزیزم توکلت به خدا باشه

ممنون دیگه هیچی فایده نداره،خود خدا باید خوبش کنه، با روند بیماریش و یه نصفه ریه کمتر از سه ماه دیگه زنده‌است.

دلم از خدا گرفته میدونه چه قدر تنهام میدونه چقدر غم دارم چقدر سختی کشیدم چرا باید با من این کار رو بکنه.😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همه رو بذار کنار فقط جو دیسپنزا برو الان داستان شفای خودشو تو نت ببین الان کلی روش جدید ابداع کرده ب ...

میدونی چه کتابی باید ازش بگیرم یا مقاله 

زنجان هستم نور درمانی میگن دردناکه و برای بجه ها نمیشه انجام داد میشه ؟

اصلا درد نداره مثل همونه که نوزاد زردی داشتنی میزارن زیر نور دستگاه اینم همونه اصلا  رد نداره ولی نمیدونم واسه بچه انجام بدن یا نه یه پرس و جو کن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باشه گلم فردا برات میپرسم ببینم داروش چیه.  دکترش اهوازه. میخوای اسمشو بپرسم برات؟

اره ممنون میشم 

اهواز که نمیشه رفت ولی شاید اینترنتی ویزیت کردن 

اصلا درد نداره مثل همونه که نوزاد زردی داشتنی میزارن زیر نور دستگاه اینم همونه اصلا  رد نداره و ...

عوارضی مثل سرطان پوست داره 😔