2777
2789
😐😐یا خدا چ کارییه همین رو به چهارتا نیازمند میدی خداروهم خوش میاد تا بچپونی توی شکم عراقیا

چه کاریه هم زيارت کرده هم سیاحت دلش خواسته بره سفر اونم زيارتي 

خدای نیازمندم بزرگه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چه کاریه هم زيارت کرده هم سیاحت دلش خواسته بره سفر اونم زيارتي  خدای نیازمندم بزرگه

اون که اره هرکس ب خودش مربوطه ولی بسی در منطق نمی گنجد

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه منم دوست دارم برم کربلا ولی مادر شوهر منو منصرف کرد گفت آدم گنکهار تا پاک نشده نباید قدم بذاره تو حرم امام حسین  دیشب دلم گرفت مداحی گذاشتم خیلی گریه کردم چرا من نباید برم دو سال پاسپورت گرفتم خاک خورده ولی کسی نیست منو ببره

چند وقت پیش مادر شوهر وپدر شوهر باهم رفتن کربلا اومدن 

من اصلا قسمت نمیشه دعا کنید پاک بشم برم حرم 😣😢

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
قبول باشه منم دوست دارم برم کربلا ولی مادر شوهر منو منصرف کرد گفت آدم گنکهار تا پاک نشده نباید قدم ب ...

مگه چه خطایی کردی ؟

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

😐😐یا خدا چ کارییه همین رو به چهارتا نیازمند میدی خداروهم خوش میاد تا بچپونی توی شکم عراقیا

نفری نه تومن دادن بنده خدایی  تو فامیل زن و شوهر رفتن کربلا ، بچش اجاره  بخاطر نداشتن پول پیش از شهر رفته بیرون از شهر خونه اجاره کرده  

قبول باشه منم دوست دارم برم کربلا ولی مادر شوهر منو منصرف کرد گفت آدم گنکهار تا پاک نشده نباید قدم ب ...

عزیزم این حرف اشتباه،بیابامدرک بهت ثابت کنم چه کسایی رفتن که آه مردم پشتشان 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
مگه چه خطایی کردی ؟

ادمیزاد خطاکاری زیاد داره تو نماز خوندن تنبیلی میکنم صبح دیر میخونم  گاهی اوقات آرایش ملایم میکنم البته خدا ببخشه قصد ندارم دلیه روزه نمیتونم بگیرم معده درد میگیرم  گاهی  غیبت می‌شنویم ب رو خودم نمیارم و....

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
عزیزم این حرف اشتباه،بیابامدرک بهت ثابت کنم چه کسایی رفتن که آه مردم پشتشان 

دعا کنيد من پاک بشم امام حسین راحت‌تر بطلبم 

نفری نه تومن دادن بنده خدایی  تو فامیل زن و شوهر رفتن کربلا ، بچش اجاره  بخاطر نداش ...

همینارو میبینم دلم اتیش میگیره

طرف از بچه خودش زده رفته توی خیک عربا جا کرده

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
همینارو میبینم دلم اتیش میگیره طرف از بچه خودش زده رفته توی خیک عربا جا کرده

دلشون بزرگ نیس ، الکی خودشون و با خدا میگیرن ، وگرنه به بچه خودش کمک میکرد ولی ترجیح داد هجده تومن دوتایی بده 

حالا جالبه دفعه سومه رفتن کربلانمیدونم چی بگم ولی کربلا وقتی بچه هات اکی هستن خوبه بری نه اینکه به نون شب محتاجن تو هی بری مکه و کربلا

دلشون بزرگ نیس ، الکی خودشون و با خدا میگیرن ، وگرنه به بچه خودش کمک میکرد ولی ترجیح داد هجده تومن د ...

یکی بود با افتخار توی تلویزیون میگفت 40مین باره که اومدم مکه!! 

پول های مملکت رو میبرن اونجا به چوخ میدن 

انشالله نسلشون منقرض بشه