2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم پیام نوشتم هرچی از دهنم دراومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 111 پست
خیلییی پس تند و سریع واکنش نشون دادی  گوشی رو شکوندی  خوب شد پیام ندادی به خواهرشوهرت!!! ...

اصلا نمیتونم تحمل کنن پولی که من باید خرج کنم کسائی خرجش کنن که در بدترین روزها که میتونستن کمکمون کنن نکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم که اون پول با اطلاع من به شما داده شده  شاید الان فک میکنن شوهرم ...

یه جوری  ب گوشش  بزن.

مثلا سر  خیاطی بردن و مدل دوخت و اینا  حرف رو باز کن بعد جریان .پیامش  و موافقت خودت با واریز پول رو ب گوشش بزن 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
خیلییی پس تند و سریع واکنش نشون دادی  گوشی رو شکوندی  خوب شد پیام ندادی به خواهرشوهرت!!! ...

خیلی حالم بده میخام به خواهرشوهرم پیام بدم اصلا نمیتونم شب بخوابم 

ما در بدترین شرایط که بودیم من حتی گوشواره و حلقه مو فروختم اونا با اینکه میتونستن هیچ کمکی نکردن

حالم خیلی بده بچه ها  شوهرم به خواهرشوهرم پیام داده دو تومن زدم بازم لازم بود بگین

خب یعنی چی این کارا, آخه این چه حقی هس که برا خودت قائلی، دو تومن چیه آخه، تو رو خدا این رفتارها رو نداشته باشین، فک کن مادر خودته، اگه زن داداشت یه همچین رفتاری کنه نمیشوریش؟ اویزونش نمیکنی؟

اصلا شما بگو ورشکسته شده باشه، پدر شوهرت هم خرپول عالم، فعلا این مادر پول خواسته، مادری که نه ماه بچه رو به شکم گرفته، صبح تا شب بالاسرش بیداری کشیده، آخه یعنی چی پسرش بیاد از زن اجازه بگیره، 

تو رو خدا حداقل سعی کنید عروس های خوبی باشید، تو این دنیا هر رفتاری کنی به خودتون بر میگرده، جواب بدی و نباید با بدی داد، چه برسه جواب مادر و ، 

هر چی به این خواهر شوهر بگی به مادرش میگه، دلش میشکنه، یه آه میکشه، هفت تا نسل ازت بد در میاد،

ولی برعکس یه دعا می‌کنه کل مشکل مالی تون حل میشه یه ذره فکر کن، یه ذره درایت، 

خب یعنی چی این کارا, آخه این چه حقی هس که برا خودت قائلی، دو تومن چیه آخه، تو رو خدا این رفتارها رو ...

وقتی من خرج نمیکنم میگم خونه نداریم جمع کنیم خونه بخریم ۱۴ ساله مستاجرم نمیتونم ببینم یکی بیاد حاضر آماده خرج کنه

حالم خیلی بده بچه ها من مراعات حال شوهرمو کردم برا عروسی لباس جدید نخریدم گفتم با لباس قبلیا سر میکن ...

اصلا لیاقت ندارن مراعات حالشونو بکنی . ولی اگه به رو بیاری بعدا یواشکی خرجشون می کنه. شما خرج کن مراعات نکن.

بعدا به روی مادر شوهرت بیار شاید خودشون خجالت بکشن مثلا بگو برای این لباسه دو تومن می خواستین از شوهرم گرفتین؟؟؟ چقدر گرون حساب کرده اینقدر نمی ارزه!!!

به نظرت بد میشه به خواهر شوهرم پیام بدم

اشتباه نکن 

بهترین‌ راه این هست ک هیچی نگی تا متوجه نشند ک سختت بوده و با همسرت اتمام حجت کنی 

الانم فردا به همسرت بگو ، عزیزم لباس برای عروسی میخوام و پول ارایشگاه و کفش جدید لطفا بزن به کارتم برم بخرم .

زمانی قناعت کن ک همسرت قدرش رو بدونه ، ندونه شما ام خرج کن 

یا جمع کن برای خرید ملک یا .... 

وقتی من خرج نمیکنم میگم خونه نداریم جمع کنیم خونه بخریم ۱۴ ساله مستاجرم نمیتونم ببینم یکی بیاد حاضر ...

بازم دلیل نمیشه، یه ذره رو خودت کار کن، منم ده سال آه نداشتم با ناله سودا کنم، همه هم تو خونه خودشون نشسته بودن، وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم می‌دیدم شوهرم خجالت میکشه پول ندارن بده مادرش، همیشه خودم جمع میکردم میدادم، حالا تو خودت که نمیدی هیچ، میخوای نذاری اونم بده؟

کسی تا حالا با دو تومن خونه دار نشده،

ولی با دعای مادر خونه که هیچی، ماشین و .... هم میشه به دست اورد،

اگه سرگذشت زندگی مو برات تعریف کنم می‌شینی باهام گریه میکنی، ولی هر چی الان دارم، به خدا از دعاشونه، از ما گفتن بود، راهی و که خودم رفتم بهت نشون دادم، امتحان کن، اگه غلط بود بیا فحشم بده

انقد بدبختی دارم پول به لیباس نمیرسه بهم پول داد خرج کتابهام کردم خاک تو سرم دارم برا استخدامی آموزش ...

منم دارم میخونم تو اینترنت ک پر منابع هستش چرا الکی خریدی.من هیچی نخریدم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم