2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم پیام نوشتم هرچی از دهنم دراومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 111 پست
مقصرش مادرشوهرت نیس عزیزم الان!!خودتی چرا همسرت رو میشناسی قناعت میکنی؟ من بودم میگفتم عزیزم ۱۰ تو ...

آلن چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم که اون پول با اطلاع من به شما داده شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا همسرش رو ک تو سختی کنارش بوده . قابل یه مشورت  ندونسته البته خانواده داریم تا خانواده.  ...

نه عزیزم ببین اینطوری نیس

این اقا همسرش رو دوس داره اگه میخواست کلا پنهان کاری کنه دور از چشم همسرش پیام و زنگارو پاک میکرد

الان مقصر نه همسر استارتر نه خواهر و مادرشوهرش

اونا مثل یه ادم عادی تقاصا کردن این اقام مادرش داده

استارتر خودش کوتاهی کرده در حق خودش توقع داشته اونا بهش محبت کنن

چطور میشه کسی برا خودش ارزش قائل نشه اما بقیه بشن،؟

من مطمئنم اگه استارترم تقاصا میکرد پول برا لباس میخوام شوهرش نه نمیگف 

مردا ذاتشون این حمایت کنن تقاصا بشنون و خودشنشون بدن

استارتر هیچی نگفته انتطار داشته همسرش بپاس قدردانی از زحماتش گلریزون کنه؟

مردا به قول خودتون قدر نشناسن خود زن باید ب خودش بها بده

بنظرم یک کلمه بپیچونش و تمام، نیازی به این همه بحث نیست ، توضیح و بحث نشانه ضعفه بعدا کلی ماجرا کش ...

چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم که اون پول با اطلاع من به شما داده شده 

شاید الان فک میکنن شوهرم پنهانی از من داده خوشحالن میخام بفهمن من در جریان بودم 

آلن چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم که اون پول با اطلاع من به شما داده شده

افرین این درست که اونا بفهمن👍👍

اگه عروسی میرید بگید عه مامان لباس تو گرفتی ؟فلانی شوهرتون گف لباستون خیاطی مونده من گفتم خب چرا مامان خودش زودتر نگفت

اینجوری به اونا میگی که همسرت همه چی رو بهت میگه و کاملا هم درجریان بودی!!

بعدها هم میتونی باز بحث پیش بیاری جلو خواهرشوهر مادرشوهر بگی واقعا خدا بزرگ یروزی ما لنگ هزار بودیم هیچ کس کمکمون نکرد الان کار خدا میبینی انقد خدا داده ک کمکم میتونیم بکنیم

چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم که اون پول با اطلاع من به شما داده شده  شاید الان فک میکنن شوهرم ...

بنظرم چون واقعا با اطلاع تو نبوده وممکنه با همسرت بحث کنی اون بیشتر خوشحال میشه...الان واقعا مقصر اصلی همسرتونه ک پنهانی عمل کرده ن خواهر شوهرتون

ببین عزیزم شما عصبانی هسی اما عصبانیت شما از کوتاهی خودت میاد

همسرت قدردان شما هس شما پولم میخواستی خودتون میدونین ک میداد دریغ نمیکرد

پس انقدر این عصبانیت و کینه گذشته رو سر خواهرشوهر و مادرشوهر و خود شوهرت خالی نکن

همسرت کار درستی کرده درست مادر و پدرش و خانوادش با شما خیلی بد تا کردن اما شوهرت میخواسته خودی نشون بده ک ببینید هیچ کس منو ندید من الان میتونم کمک کنم بازم دارم بدم!

مواخذش نکن این حرفا و خشمت رو با خوبی میشه حل کرد

جای دعوا میگفتی به منم ۸ تومن بده برم خرید میرفتی طلا میخریدی 

ببین عزیزم شما عصبانی هسی اما عصبانیت شما از کوتاهی خودت میاد همسرت قدردان شما هس شما پولم میخواستی ...

۸ تومن کم نیس😬

زده گوشیشو شکونده 

عجب راهنمایی میکنید همتون

از ماست که بر ماست
تازه برام طلا خریده 

خیلییی پس تند و سریع واکنش نشون دادی 

گوشی رو شکوندی 

خوب شد پیام ندادی به خواهرشوهرت!!!

بزار همسرت جلو خانوادش حس قدرت کنه بگه بااینکه دستمو نگرفتین اما الان محتاج من شدید!!!

ببین یچیزی یادت بمونه هیییییییییچ ادمی جدا از خانوادش نیس اونم پسرای ایرونی خیلی وابسته خانوادن پس با جنگ و دعوا پیروز نمیشی فقط با ملایمت ک میتونی احترام همسرت رو ب خودت بخری

اون ۲سال صبوری و تحملت رو با این عصبانیت های سریع خراب نکن

نه عزیزم ببین اینطوری نیس این اقا همسرش رو دوس داره اگه میخواست کلا پنهان کاری کنه دور از چشم همسرش ...

درسته . تا همینجا هم واکنش نسنجیده اش میتونه زمینه پنهان‌کاری  آقا رو فراهم کنه

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
۵ تومن بگیر برای لباس و آرایشگات.حالشو ببر.نباید مراعات کنی

انقد بدبختی دارم پول به لیباس نمیرسه بهم پول داد خرج کتابهام کردم خاک تو سرم دارم برا استخدامی آموزش و پرورش میخونم هر چی دستم میاد میدم کتاب جزوه