2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم پیام نوشتم هرچی از دهنم دراومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 111 پست

اصلا پیام نده بابای من مثل همسرت  بود قشنگ میشناسم اینطور ادمارو 

همینطوریش همسرت پنهونی پول میزنه براشون 

دیگه بدتر طرف اونا کشیده میشه

اروم با همسرت حرف بزن بهش بگو ک خب مثلا نیاز نبود از من مخفی منی اینا مادرته من ک مشکلی ندارم حالا تهش میخای یکم گله کن

ولی لصن طوری رفتار نکن ک خیلی عصبی و گارد نگیر

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرم دعوا کردم گفتم به خواهرت پیام میدم گفت هرکاری دلت میخاد بکن

پولو دادی دیگه هرچی دعوا کنی فقط میشی ادم بد حسود!!!!اینجور از دوجا رونده نشو هم از چشم همسرت بیفتی هم بقیه ازین ب بعد همه چیو ازچشم شما ببینن

با شوهرم دعوا کردم گفتم به خواهرت پیام میدم گفت هرکاری دلت میخاد بکن

الان خواهر شوهرت احساس. زرنگی میکنه.

پیامی ک نوشته اگ میخوای بفرس.

جواب شوهرت ب  تو قشنگ نبود‌ بنظرم همون قدر یا بیشتر خرج بنداز گردنش کارتش سبک بشه.

بگو برات طلا بخره بپوشی خواهرشوهر و مادر شوهرت کز. بخورن

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
تا بوده همین بوده. من پدرم  بیشترین زحمت کشید پدرش همیشه عمه مو دوس داش یا بچه هاش. شوهرم همی ...

متاسفانه خیلیییی بده 

خوشون باید از شعور نداشتشون استفاده کنن و وظیفشونو انجام بدن به عنوان یه فرزند ولی ندادن 

تو هم یه روز ازشون بکش به طریقی الان صحبتی نکن 

حالم خیلی بده بچه ها من مراعات حال شوهرمو کردم برا عروسی لباس جدید نخریدم گفتم با لباس قبلیا سر میکنم حالا اینا دارن خرج میکنن

چرا انقد درگیر خوانواده شوهرین؟ ولشون کنین زندگیو تلخ نکنید واسه خودتون🙂

من از همه بریدم چپیدم تو اتاق لامصب خودم:) بسمه دوییدن به چشمم همه آدما مسخره شدن🙂 به نام کاربریم گیر ندید همین که هست  💔
حالم خیلی بده بچه ها من مراعات حال شوهرمو کردم برا عروسی لباس جدید نخریدم گفتم با لباس قبلیا سر میکن ...

اشتباه کردی بخر برو بهترین آرایشگاه محل مادرشوهرت هم نذار تو موقعیت مناسب تکه بنداز تا بفهمن ولی حتما چند برابر هرج رو دست شوهرت بذار بره قرض کنه

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk