2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم پیام نوشتم هرچی از دهنم دراومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 111 پست
خیلی حالم بده  من مراعات حال شوهرمو کردم برا عروسی لباس جنوب نخریدم اونا خرج میکنن

قدیمیا ۱چیزی میدونستن که میگفتن زیادم نباید مراعات شوهرو بکنی. ببینه پولش اضافیه میبره ۱جایی خرجش میکنه بالاخره. شما میمونی و میسوزی فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت بد میشه به خواهر شوهرم پیام بدم

کاش عکس العملت یه جوری باشه شوهرت از این به بعد بیاد و بگه بهت قایم نکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مم درک ندارم ؟ اون موقع که ما به هزار تومن محتاج بودیم اونا درکمون کردن؟

مگه جواب بدی رو باید با بدی داد؟

شما بزرگی کن

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
نوشتم یه روزی ما لازم داشتیم کسی دوربر ما نبود الان که دیدیم دستمون یکم پول داریم توقع دارین؟

وقتی شوهرت گفته اگه لازم بود بازم بهم بگین یعنی بفهمه چیزی گفتی قیامت میشه

خودتو ضایع نکن اینطوری همه میفهمن

من تو این جور مواقع به شوهرم میگم

شوهر من ته تغاریه خانواده ست

۵ تا پسرن ۲ تا دخترهمیییییشه هر کی لنگ پوله به ما زنگ میزنه

حتی سال ۹۷ فکر کنم شوهرم ۴ میلیون داد به خواهرش چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم

ولی بعد ها که حس میکردم پولی میده به خانوادش میگفتم من راضی نیستم اگه از گلوی بچه هام زده بشه بره تو جیب یکی دیگه

انقد اینطوری گفتم الان هزار تومنم به کسی نمیده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
حالم خیلی بده بچه ها من مراعات حال شوهرمو کردم برا عروسی لباس جدید نخریدم گفتم با لباس قبلیا سر میکن ...

برو لباس بخر حتتتتتتتما

بهترینارم بخر

منم شوهرمو درگیر قسط کردم الان بخواد پولم بده نداره که بده

مادر شوهر من وضعش خوبه ولی انقد بد خرجه و پس انداز کردن بلد نیست تمام پولشو تو یه هفته تموم میکنه

آدم از این حرص میخوره که کسی خونش نمیره،مسافرت نمیره،لباس نمیخره ،وسیله خونه نمیخره،پس اون همه پول کجا میره ؟

شمام رو شوهرت کار کن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨