2777
2789
عنوان

پرویی خانواده شوهر

511 بازدید | 21 پست

شغل شوهرم آزاد.دوساله عقدم.قبل عقد بهم گف باکسی شریک نیستم و داداشمم موقت پیشم داره کار میکنه

الان مادرشوهرم با پرویی میگه نه برادر شوهرمم شریک هست.سهم داره.شوهرمم لال مونده بود چیزی نگف

بنظرتون به برادر شوهرم پیام بدم بگم شوهرم قبل عقد ب من گفته بود ک شریک نداره؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه اصلا  رابطه ت باشوهرت خراب میشه  اقتدار شوهرتو ببر بالا ک خودش از پس زندگیتون ب ...

چیزه کمی نیس ک

الکی الکی با برادرشوهر شریک بشیم

وقتی شوهرم لال هس حرفی نمیگه بهشون 

نکنیا چهار روز دیگه میزنی تو سرت میگی چه قدر خنگ بودم این کارو کردم این وسط فقط تو بد میشی

بد بشم مهم نیس‌.خوبم باشی ب چشم خانواده شوهر بد هستی

چرا حرف دلمو نگم

الا برادر شوهر مجرد

دوروز دیگ متاهل بشه حقوق شوهرم نصف میشه 

نه چرا چنین کاری کنی 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ چند سالته

دلیل بیار ک چرا نگم

بچه نیستم.۲۹ سالمه

مادرشوهرم از خداشه از شوهرم پول بکشه

الکی الکی با برادرشوهر شریک بشم

خب الا برادرشوهر مجرد.دو روز دیگ متاهل بشه حقوق شوهرم نصف میشه در حالی ک شوهرم مجردیش ماشینشو فروخت شغل آزاد راه انداخت

ولی برادر شوهر پولی نزاشت وسط 

دلیل بیار ک چرا نگم بچه نیستم.۲۹ سالمه مادرشوهرم از خداشه از شوهرم پول بکشه الکی الکی با برادرشوه ...

تو طرف حساب اونا نیستی که بخوای پیام بدی 

با اینکار فقط خودت رو به چشم اونا بد می کنی 

اگر اعتراضی داری به شوهرت بگو و بخواه شرایط رو درست کنه و جواب اونا رو بده 

اگر خیلی تمایل داری جواب مادرشوهرت رو هم بدی میون حرفات بگو ( اسم شوهرت ) خیلی برادرشو دوست داره زیر پر و بالش رو گرفت بهش کار داد 

دلیل بیار ک چرا نگم بچه نیستم.۲۹ سالمه مادرشوهرم از خداشه از شوهرم پول بکشه الکی الکی با برادرشوه ...

به شوهرت بگو همین الان تکلیف این موضوع رو مشخص کن چون ممکنه حتی خودتم مستقیم بگی  بعدش شوهرت بگو دوست دارم مقصر اصلی شوهرته خچدشلتید این شراکمتشو تموم کنه

به شوهرت بگو همین الان تکلیف این موضوع رو مشخص کن چون ممکنه حتی خودتم مستقیم بگی  بعدش شوهرت بگ ...

هر چی بهش گفتم ولی الا شوهرم نمیگه

بخاطر همون میخام خودم بهش پیام بدم بگم

برام مهم نیس شوهرم ناراحت بشه

چون خودش قبل عقد گف شریک نیس.الا لال شده.چرا ناراحتی من براش مهم نیس

حس میکنم حرفمو بگم.حداقل برادرشوهرمم بدونه ک منم خبر دارم اون پولی نزاشته و شریک نیس 

ب شوهرم هر چی میگم الانم بگو ولی شوهرم نمیگه الا 

به هر حال کار اشتباهیه که خودت بخوای بگی به خصوص اینکه عقدی 

به هر طریقی شده شوهرت رو راضی کن خودش بگه ، اینطور شما با حالت دعوا تاپیک زدی حرف بزنی قبول نمیکنه😁  هر چند از زندگی با سیاست متنفرم اما دیگه اینجور مواقع نیازه زنانگی به خرج بدید همسرتون به حرفتون گوش کنه