2777
2789
عنوان

پرویی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 21 پست
به هر حال کار اشتباهیه که خودت بخوای بگی به خصوص اینکه عقدی  به هر طریقی شده شوهرت رو راضی کن ...

از حرف مادرشوهرم حسابی عصبیم

ولی از خیلی وقته ب شوهرم با زبون خوبم گفتم ک بگه شوهرم نمیگه 

هر چی بهش گفتم ولی الا شوهرم نمیگه بخاطر همون میخام خودم بهش پیام بدم بگم برام مهم نیس شوهرم ناراح ...

ببین به قول خودت موضوع ناراحتی همسرت نیست موضوع اینه شوهرت به تو دروغ گفته و مشکل اصلیاونه چون اینطوری که میگی قطعا شوهرت طرف اونا رو میگیره و تو رو ضایع می‌کنه به نظرم اول تکلیفتو با شوهرت مشخص کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به قول خودت موضوع ناراحتی همسرت نیست موضوع اینه شوهرت به تو دروغ گفته و مشکل اصلیاونه چون اینطو ...

شوهرم دروغ نگفته.خودش تنهایی کارو راه انداخته

ولی شوهرم حیفش نمیاد برادرشو الکی الکی با خودش سهیم کنه

فقط من در حال سوزشم 

شوهرم دروغ نگفته.خودش تنهایی کارو راه انداخته ولی شوهرم حیفش نمیاد برادرشو الکی الکی با خودش سهیم ک ...

خوب همون دیگه وقتی نگفته شریک مفتی داره یعنی دروغ و پنهانکاری 

خوب همون دیگه وقتی نگفته شریک مفتی داره یعنی دروغ و پنهانکاری 

چیکار کنم

اینقدر ناراحتم

دلم میخاد طلاق بگیرم

من نمیتونم با این ناراحتی کنار بیام ک من جمع کنم خانواده شوهر و برادر شوهر بالا بکشن

اصلا اهمیتی نداره ک بخام پیش خانواده شوهر بد باشم یا خوب

چون خوبم باشم اونا فقط خودشونو خوب میدونن

حالا ک شوهرم اصلا نمیگه

دوسدارم خودم ب برادرشوهرم حرفمو بگم تا بدونه خبر دارم پولی وسط نزاشته.اگ هم بخاد حق خوری کنه بفهمه ک رازی نیستم

اگ الا نگم.بعدا اصلا نمیشه گف چون کهنه تر میشه و اصلا زیر بار نمیره ک سهمی نداره 

چیکار کنم اینقدر ناراحتم دلم میخاد طلاق بگیرم من نمیتونم با این ناراحتی کنار بیام ک من جمع کنم خا ...

خوب موضوع اینه تو بگی فایده نداره و تازه اگه بگی و شوهرتم ژرفشچنو بکیه بیشتر خوشحال میشن به نظرم با شوهرت تکلیفتو روشن کن بهش بگو سراکتتو تمام کن و اگه خودتم نمیدونی بهشون بگی من میگم اگه دیدی زیاد گارد گرفت و گفت نه به نظرم خودت برای زندگیت فکری کن

چیکار کنم اینقدر ناراحتم دلم میخاد طلاق بگیرم من نمیتونم با این ناراحتی کنار بیام ک من جمع کنم خا ...

شما اگر جای شوهرتون بودین خواهرتون رو مینداختین از کار بیرون ؟ شاید پولی وسط نذاشته ولی دو تایی کار کردن و به اینجا رسوندن الانم شما واقعا هم رابطه شوهرت با خانوادشو خراب میکنی هم رابطه خودت با شوهرت رو ،پس بهتره بدون تعارف به شوهرت بگی که ممکنه رابطه همرو با همه خراب کنی سر این قضیه و به طلاق فکرمیکنی تا شوهرت فکر اساسی بکنه