2777
2789
عنوان

علت تبهای مقاوم کودک

1661 بازدید | 34 پست

پسرم دوسالشه.هروقت تب میکنه با دارو استا و شیاف و بروفنم پایین نمیاد.آخر نصفه شب میره رو چهل مجبور میشم ببرم بیمارستان.یبارم تشنج کرده .خیلی زود زود مریض میشه بااینکه جایی نمیریم.دوماه پیشم باز تب کرد تو این یه سال دوبار بستری شده بخاطر تبش.هربارم فقط تب میکنه علائم دیگه نداره.حتی وقتی کرونا گرفته بودیم فقط تب و بیحالی داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من تا دو سالگی اینجوری بود، حتی یه بار به خاطر تب 10 روز بستری شد، با. طب سنتی خیلی بهتر شد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه من تب میکنه قشنگ ۴روز یسره تب میکنه با هیچی هم تبش پایین نمیاد دیگه با پاشویه وشیافت و شربت  ....پایینترین درجه تبش ۳۸/۵میرسه اکثرا هم فقط تب میکنه

سری اخر بردم پیش یه دکتری یه پنی سیلین زد بخدا راحت شدم الان دوباره تب میکنه با دارو قطع میشه بچه منم سابقه تب تشنج داره مثل چی از تب میترسم

بهت پنی سیلین رو توصیه نمیکنم خودمم دیگه بهش نمیزنم اون یبارم انقد حالش بد بود بردم اون دکتره ک البته کلا دستش سبکه  اما دکتر بچتو عوض کن 

تب از عفونت میاد..ببرش چکاب.حتما بدنش عفونت داره ک هربار خوب نمیشه

سه ماه پیش که بستری بود ازمایش گرفتن عفونت نداشت ولی تعداد گلبولهای سفیدش خیلییی کم بودکلا ازمایش خونش نگران کننده بود.دکتر گفت ببر دو هفته خونه نگهش دار قرنطینه که مریض نشه و هر روز بهش شیره گوشت بده .بعد دوهفته ازمایشو تکرار کن که خداروشکر بعد دو هفته ازمایشش نرمال شده بود.دیگه بعد اون ازمایش نداده

بچه من تب میکنه قشنگ ۴روز یسره تب میکنه با هیچی هم تبش پایین نمیاد دیگه با پاشویه وشیافت و شربت &nbs ...

یجوری شده وقتی قراره تب کنه از قبل دلشوره میاد سراغم همیشه هم شب شروع میکنه وسواس گرفتم همش شبا بیدار میشم چک میکنم ببینم تب داره یا نه😔

خداروشکر پس کلا تحت نظر دکتر نگه دار..بتنش ضعیف شده ک تب میکنه تقویتش کن

دکتر گفت کمخونی ارثی داره.احتمالا منظورش مینور بود میتونه از اون باشه؟یه هفته بود اهنش تموم شده بود نمیدادم .دوماه قبلم وقتی اهنشو قطع کردم اینجور شد.

سه ماه پیش که بستری بود ازمایش گرفتن عفونت نداشت ولی تعداد گلبولهای سفیدش خیلییی کم بودکلا ازمایش خو ...

ببین برو دنبال طب اسلامی، فقط همین 

باید مقاومت بدنش و بالا ببری و بدنش و قوی کنی 

داروی جامع امام رضا از مراکز طب اسلامی بگیر سه شب پشت هم یه دونه جامع و سه قسمت کن هر شب یه قسمتش و با عسل و آب قاطی کن بده بخوره ، خوب میشه انشاءالله  

اگه تونستی هم ببر پیش شاگردان استاد تبریزیان

این کار و بکن بعدم من و بچه هام دعا کن 

یجوری شده وقتی قراره تب کنه از قبل دلشوره میاد سراغم همیشه هم شب شروع میکنه وسواس گرفتم همش شبا بیدا ...

منو شوهرم بچم ک مریض میشه شیفتی بالاسریشم اصلا نمیخوابیم در این حد

مثلا همسرم تا ساعت ۴صبح میشینه بالاسرش

بعد منو بیدار میکنه من بیدار میشینم بالاسرش

چه کار کردین بهتر شد؟

ببین دختر من از 6 ماهگی تا دو سالگی تب مداوم داشت و بی دلیل، یک هفته تب میکرد دو سه روز خوب میشد باز تب... تباش پیرم کرد. چند وقت یه بار ازمایش میدادیم که میگفتن عفونت تو خونشه و با انتی بیوتیک یه کم بهتر میشد باز روز از نو روزی از نو... بردم پیش یه خانم دکتر که به جز پزشکی طب سنتی هم کار می‌کرد گفت بعد از واکسن شش ماهگی کبدش داغ شده، چند سری حجامتش کرد و یک سری داروی گیاهی گفت تا چهل روز بهش بدم، بعد اون خیلی بهتر شد خدا رو شکر، البته من هر طب سنتی بی سوادی رو قبول ندارم این خانم پزشکن و طب سنتی رو تو دانشگاه خوندن و تشخیصشون عالیه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ببین برو دنبال طب اسلامی، فقط همین  باید مقاومت بدنش و بالا ببری و بدنش و قوی کنی  داروی ...

یه دکتر طب اسلامی هست خیلی تعریفش میکنن ولی انقد شلوغه که اصلا وقت نمیده به کسی.داروی امام رضا تلخ نیست؟بچم خیلی بد خوراکه داروهاشم بزور میریزم دهنش