2777
2789
عنوان

انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو

2041 بازدید | 58 پست

برای انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو، کدام فاکتور برای شما مهمتره؟

اگر جوابتون در گزینه‌های زیر نیست، توضیحتون را بنویسید.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
سابقه کلینیک و مشهور بودن در فضای مجازی
0
0%
کاشت ابرو و موی افراد مشهور در کلینیک
0
0%
استفاده از تصویر سه‌بعدی و تکنیکهای جدید
0
0%
میزان ارائه خدمات مشاوره‌ای در فضای مجازی
0
0%
پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

سلام

ببخشید مزاحمتون شدم

میخواستم بدونم آیا کربوکسی برای رفع تیرگی آیا امکان انتقال hpv داره ؟ یعنی امکان داره برم کربوکسی و از اون طریق خدایی نکرده hpv بگیرم ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید مزاحمتون شدم میخواستم بدونم آیا کربوکسی برای رفع تیرگی آیا امکان انتقال hpv داره ؟ یعن ...

اگر توسط پزشک و با رعایت اصول بهداشتی انجام شود ( از نیدل یکبار مصرف استفاده میشود ) خطری ندارد.

اگر توسط پزشک و با رعایت اصول بهداشتی انجام شود ( از نیدل یکبار مصرف استفاده میشود ) خطری ندارد.

ممنون از پاسخگوییتون 🙏🏻❤🙏🏻💖

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

سلام وقتتون به خیر من امروز جلسه اول مزوتراپیم بود ، دکترم روکش تخت رو عوض نکرد ، سوزن هارو ندیدم که از پلمپ در بیاره ، کوکتل هارو ندیدم ! میخوام‌بدونم اگه بخوام کوکتل هارو خودم بخرم و بدم یکی از اعضای خانواده که دکتر عمومیه برام تزریق کنه مشکلی هست؟؟؟

و اینکه نظر دکتر ها در‌مورد گرمی و سردی یا طبع بدن چیه؟ همچین چیزایی صحت داره از نظرتون؟؟؟

با تشکر

سلام وقت بخیر من ۳ روزه کاشت انجام دادم ا! رو ب رو خوبه قشنگه از بغلا یکم سیخ سیخ دیده میشه ایا ب م ...

به مرور بهتر میشه.... البته باید ژل بزنید و با هد بند ببندید که حالت بگیره

سلام وقتتون به خیر من امروز جلسه اول مزوتراپیم بود ، دکترم روکش تخت رو عوض نکرد ، سوزن هارو ندیدم که ...

پزشک عمومی صلاحیت کامل داره...

سردی و گرمی : شخصا" تا حدودی قبول دارم... ولی نظر شخصی است و پزشک دگری ممکنست قبول نداشته باشد... اما اینکه هر چیزی را به سردی و گرمی ربط بدیم، اشتباهه

سلام من فهمبدم ک ریزش ارثی دارم دکتر بهم دروسبلا ۶ ماهه داده بود از وقتی خوردم ب وضوح موهام نازک شدن و کچل... الان هم روکین و فینا و اسیپرونولاکتون استفاده میکنم به نظرت روکین هم نخورم؟ با توجه ب اینکه از وقتی دروسبلا خوردم قشنگ موهام نازک شده... من موهام چن سال شدید میریخت ولی نازک نشده بود😞

پزشک عمومی صلاحیت کامل داره... سردی و گرمی : شخصا" تا حدودی قبول دارم... ولی نظر شخصی است و پزشک دگ ...

1 - نازک شدن موها، یک مرحله از ریزش موها است. ممکنست در زمانهایی از زندگی دیده بشه...

2 - من نمیتونم بگم یک قرص را بخورید یا نخورید. انتخاب دارو با پزشک معالج است.

3 - توصیه من در این موارد ( علاوه بر درمان هورمونی )، مزوتراپی، به همراه کربوکسی‌تراپی، و در صورت نیاز، ماینوکسیدیل است.

سلاام برای پوست شل و چروک عمیق میشه یه روتین پوستی با چه محصولاتی از چه مارکی استفاده کنم 

و چه کارهایی انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید من کسی رو ندارم که در این باره راهنماییم کنه 🌹

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده