2777
2789

پیش مادرمه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر نمیزنه گاهی مادرت

نه اصلا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
پس ادم چیکار کنه  خانومایی ک با بچه طلاق میگیرن خیلی بدبختن

بدبختی که چه عرض کنم

من خودمم پاسوز بچه ام .بخاطر بچهام میسازم ولی شوهرمو صدشکر ۱۰ ۱۰ روز نمیبینم کارش شهر دیگس یکم قابل تحمله

تو وقتایی ک میخوای با دوستات بری بیرون بچتم میبری؟

راستش ازدواج مجدد کردم اره  گاهی

بدبختی که چه عرض کنم من خودمم پاسوز بچه ام .بخاطر بچهام میسازم ولی شوهرمو صدشکر ۱۰ ۱۰ روز نمیبینم ک ...

دلم نمیخواد پاسوز شم میخوام واسه خودمم خوشی داشته باشم ودی انگار باید پاسوز باشم

بچت پیش خودته ؟

نه مادرم اخه شوهرم قبول نمیکنه