2777
2789
عنوان

عاقلا بیان راهنمایی بدن

85 بازدید | 13 پست

من دخترم ۲۳ سالمه 

تو شرایط سنتی و سختگیری بزرگ شدم و چون دختر بودم برای داشتن هر امتیاز و ازادی باید ماه ها با مادرم بحث میکردم و در اخر هم اطرافیان رو مینداختم جلو ک باهاش صحبت کنن 

خطا هم داشتم مثلا با دامادمون بیش از اندازه راحت بودم و متاسفانه الانم هم هستم که اونم چون پشتوانه مالیم هستش نمیتونم قیدشو یهو بزنم هرچند ک قضیه دلی هم هست ولی میدونم ک اصلا توجیه پذیر نیست کارم 

خلاصه بگم ک از وقتی پدرم فوت شد مادرم ocd حاد گرفت و گیر دادناش ب شدت زیاد شد تا جایی ک من میرفتم دانشگاه باهام میمومد و میموند تا کلاسم تموم بشه 

سال ۹۹ عقد کردم ک از دستش راحت بشم ک دیدم خانواده داماد خیلی بدترن و طلاق گرفتم 

هنوز دخترم 

بعد طلاق رفتن سرکار و مجدد رابطه ام با دامادمون شروع شد 

مهر همین سال ب روز ک از سرکار میومدم دیدم خونه خالی خالیه و مادرم وسایلو برده خونه برادرم و حتی پتو نداشتم بخوابم اون روزا دوستم ب دادم رسید (از بچه هامون ۴ نفر مجردیم ک با مادرم زندگی میکنیم )

خلاصه این شد ک برگشتم گفتم من ازمون ارشد دادم و دانشگاه قبول شدم و میرم خوابگاه

اما دانشگاهی درکار نبود

خونه گرفتم و ب داداش بزرگ و خواهر یزرگم گفتم و اونام گفتن باید برگردی و خونه گرفتن موقته 

از مهر تا الان مادرم درمانش رو شروع کرده و قرص میخوره و میگن ک خوبه و رفته ی محله قدیمی ک اونجا خونه داشته داره با ۳ تا از بچه هاش زندگی میکنه 

الان خودم از ابان سر کار نرفتم و دارم میخونم ک ذانشگاه قبول شم و چند سالی خونه نرم 

هر روز ک از خواب بیدار میشم تمام اذیت ها و کتک هایی ک خوردم یادم میاد تا شب ک میخوام بخوابم کابوس میبینم 

یکی راهنمایی بده با مغزم چیکار کنم 

اصن راهم درسته غلطع 

چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم رابطه ات با دامادتون تا چه حده؟و همون شوهر خواهرته دیگه درسته؟!

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خودت داری میگی مادرت بیماره و تازه درمان رو شروع کرده،پس رفتاراش دست خودش نبوده سعی کن ببخشیش

پیشنهاد میکنم خودتم چند جلسه پیش روانشناس برو تا بتونی راحت تر رفتارای مادت رو هضم کنی راحت تر زندگی کنی

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بخاطر دامادتون حامی مالیت هست مجبوری باهاش صمیمی باشی و میدونی درست نیست...

جالبه😑😑

خودت که سالمی برو کار کن

نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
رابطه با داماد در چه حد؟ خواهرت میدونه؟

خواهرم ک نمیدونه 

رابطه تا تهش اما دخترم هنوزم 

جوری ک از همه ادمای دورم فقط همون ی دونه دوستم و دامادمون آدرس خونه رو داره 

خواهرم ک نمیدونه  رابطه تا تهش اما دخترم هنوزم  جوری ک از همه ادمای دورم فقط همون ی دونه ...

یعنی رابطه جنسی هم دارین؟

خواهرم ک نمیدونه  رابطه تا تهش اما دخترم هنوزم  جوری ک از همه ادمای دورم فقط همون ی دونه ...

وای چطور میتونی به خواهرت خیانت کنی😳

چطور میتونی واضح بیای اینجا جار بزنی

وای واقعا چه آدمایی پیدا میشن

حالم بد شد واقعا

بیچاره خواهرت نمیدونه چه شوهر و خواهر بی وجدانی داره💔💔💔

بخاطر دامادتون حامی مالیت هست مجبوری باهاش صمیمی باشی و میدونی درست نیست... جالبه😑😑 خودت که سالم ...

حامی مالی برا این خونه بوده ک اونم قرض هستش و برمیگردونم 

بیشتر قضیه دلیه 

ببین ارتباط با داماد اونجوری نیست ک نتونم قطعش کنم 

منتها گوش شنواس برام 

راهکار های خیلی خوبی میده و برای منی ک تا چیزی میشه استرس میگرم نمیتونم درست تصمیم بگیرم خوبه

فط میتونم بگم تموم کن اینرابطه رو دیر یا زود نتیجه شو تو همین دنیا میبینی خواهرت گناه داره خیانت یه حس خیلیییی بده ولی وقتی بفهمی از خودی خوردی ناموجود میشی

من از بیگانگان هرگز ننالم

همین شما ها هستین دنیا رو انقدر زشت کردید

هی هم میگه دخترم

دختر بودنت به درد خودت میخوره

پاکی مهمه 

تو و شوهر خواهرت دیر یا زود جواب کار زشتتون رو میدین

فط میتونم بگم تموم کن اینرابطه رو دیر یا زود نتیجه شو تو همین دنیا میبینی خواهرت گناه داره خیانت یه ...

که هر چه با من کرد آشنا کرد

حامی مالی برا این خونه بوده ک اونم قرض هستش و برمیگردونم  بیشتر قضیه دلیه  ببین ارتباط ب ...

چطور میتونی به قضیه دلی فکر کنی واقعا

وقتی اون طرفش خواهر بیچارت هست که هم خونته

بدبخت خواهرت چه شوهر کثیفی داره

اینجور چیزا رو می شنونم از انسان بودنم ناراحت میشم دوست دارم از زمین محو بشم