2777
2789
عنوان

به خانومم گفتم که دیگه نمیتونم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 55 پست

زنداداش منم همینه هر کاری هم میکنه خانواده ی من پشتشن و تحویلش میگیرن هم بی منظوره هم زبون داره تا کجا 

طفلک داداشم جاهایی هم که حق داره مجبوره بخاطر پدر و مادرم حق و بده به زنش اینه که زنش کلا دور برداشته 

هزارتا کار خوب براش میکنیم نمیبینه ولی یه کاری که بازم باعثش بوده و دعوا راه انداخته رو میکنه پیرهن عثمون 

صبح تا عصر خوابه بلند نمیشه یه غذا درست کنه برای برادرم بعد یا پایین تلپ میشن خونه ی ما یا زنگ میزنه جیره شو میگیره یعنی پررو گیری رو به حد اعلا رسونده آخر هفته ها هم که برادرم خونه س خانم میره خونه ی مامانش که یه غذا واسه شوهرش درست نکنه اونم میفته گردن ما یا دلش گرفته مسافرت میخواد یا گردش و لباسای آنچنانی جهازی هم مادره بهش نداد برادرم کم کم خرید براش 

خونمون میاد غذا کشیدیم برای خودش تنها میخوره بعد شقابش رو بجای اینکه بشوره سر میده تو ظرفشویی

میخوام بگم خانما وقتی ازدواج میکنید دیگه دختر خونه نیستید مسئولیت هاتون تغییر میکنه خانواده شوهر دشمن خونیتون نیستن که هر چی محبت میکنن فکر می‌کنید بخاطر خوبی خودتونه احترام احترام میاره 

اگه خواسته ای از همسرتون دارید با احترام بگید یه کلمه ی عزیزم گفتن یا تشکر کردن معجزه میکنه 

حسادت رو بذارید کنار بخدا زنداداش من با وجود اینکه همه چی داره بازم چشمش رو زندگی منه 

من خودم تو زندگیم زیاد سختی کشیدم و هر چیزی که به دست آوردم با سختی بوده اما متاسفانه چشم ندارن ببینن 

پیش مشاور هم رفته چیزایی که به نفع خودشه تو رندگی عملی میکنه چیزایی که به نفعش نباشه نه

امیدوارم زودتر به خودش بیاد 

والا اینجا دیدم و خوندم که یه عده بنده خداها از دست سوهرا و خانواده شوهراشون چه بلاهایی میبینن بعد اونی که آدم خوب نصیبش میشه قدر نمیدونه😔

زنداداش منم همینه هر کاری هم میکنه خانواده ی من پشتشن و تحویلش میگیرن هم بی منظوره هم زبون داره تا ک ...

خانوم منم تقریبا همین رفتار هارو داشت 

من صبر کردم خداروشکر الان خیلی بهتر شده 

اوایل میگفت من شاد و سرزنده بودم تو منو پیر و افسرده کردی توی این چند ماه 

ولی بعدش میگفت احساس میکنم افسردگی نیست احساس میکنم دارم پخته میشم و رفتارای بچگونم داره از بین میره ممنونم ازت!

پدرش تقریبا آدم فهمیده ایه وقتی فهمید خانوم دست به ظرف نمیزنه و من برای اینکه دعوا راه نندازه خودم میشورم دخترشو الان سه ماهه گذاشته توی آشپزخونه خونشون بهش میگه اینقد بشور تا یاد بگیری ، خونه شوهر و زندگی متاهلی فرق داره! 

زبون تیزی داشت یه لحظه آتیش میگرفت و مخاطبشو میترکوند 

بی ادب بود توی رفتار با مادر و خواهر من

با پدر و مادر خودشم بی ادب بود جلوی من فحششون میداد که من آب میشدم میرفتم توی زمین 

ولی الان صبور تر و اروم تر شده و به قولی خانوم شده 

ولی همیشه این ترس با منه که نکنه برگرده به همون حالت قبلش 

نکنه اینا هم فقط یه بازیه که منو راضی نگه داره تموم نکنیم 

نکنه آتیش زیر خاکستره! نمیتونم اعتماد کنم با دیدن اون همه دروغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش منم همینه هر کاری هم میکنه خانواده ی من پشتشن و تحویلش میگیرن هم بی منظوره هم زبون داره تا ک ...

واقعا نمیدونم این دهه هشتادیا که لباس لش و لوش میپوشن و با پسرای همسن خودشون تا نصف شب توی پارکن و سیگار دستشونه و عین پسرا حرف میزنن و فحش میدن چطور میخان مادر یه بچه یا همسر یه مرد بشن! خدا عاقبت این مملکتو بخیر کنه! 

سلام  من آقام  گاهی آدم نیاز داره به صورت ناشناس مشکلشو به یکی بگه اینجا فقط به این درد ...

اسی بیشتر حق باتوعه 

بنظرم تموم کن سخته ولی بعدا خداروشکر میکنی

هم بخاطر خودت هم زنت

شما ادم زندگی هم نیستین 

الان تمومش نکنی ی عمرعذاب میکشی! ی عمر خیلیه ها

فقط اون قسمت دندون حرفت درست نبود! وقتی ازدواج میکنی دیگ نباید ب زنت بگی پدرت ال کن بل کنه دیگ تو مردشی تو سختی و خوشی!

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

من جای شما بودم تموم میکردم چون ارامشم برام مهم تره

فقط خواهشا تا تکلیفتون روشن نشده بچه ای به دنیا نیارین 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

به نظرم جدا شو، من ۲۴ ساله دارم همین زجر رو با همسرم میکشم. هرروز شرایط بدتر میشه. ولی اینکه فکر کنی خانم بعدی شما هزینه نداره یا قراره با حجاب باشه یا ی سری چیزها از گذشته نداره، این انتظار بی جایی هست، 

منم متولد سال ۸۰ هستم 

ولی مث نامزد تو بد دهن نیستم 

این شوهر منه که وقتی با من دعوا داره خانوادمون کل نسلمو به فوش میبنده منم کلا دهنم بسته میشه نمیتونم فوش بدم ینی از فوش دادن افتضاح خجالت میکشم دهنم نمی‌چرخه 

چن بار بهش گفتم بسه 

اون تموم نکرد از این سری که فوش می‌داد هیچی نمیگفتم فقط فوش خودشو به خودشو خانوادش بر میگردوندم 

منم خیلی اذیت شدم 

همسر منم اولش بم میگفت فلان منطقه زندگی می‌کنیم وقتی زنش شدم دیدم پایینشهر هستن 

زیاد بد نبستا خوبه 

ولی اوایل خیلیییییییییییییی مشکل داشتیم دوران نامزدیمون کلا با دعوا رفت جلو 

الان کمی من از خودم می‌گذرم 

کمی اون از خودش میگذره 

زندگیمون بهتر شده 

همسر من بخاطر من خودشو تغیر داد هنوز قبول کرده من از زندگی خسته شدم چه بسا که وقتی رفتاراشم درست نکنه 

این زندگی که تو میگی از ترس اینکه ظرف شستن دعوامون بشه خودم میشورم 

زندگی نیس 

توی این چند وقت هم خیلی دروغ گفته که کنار اومدن باهاش وافعا سخته شوهر من بود تا الان طلاقم می‌داد 

نمیتونی تحمل کنی طلاق بگیر 

چون وقتی بچه اومد همون خانوم تربیتش میکنه 

شایدم کلا بیوفته رو گردن تو 

اینم زندگی نیس بدبختیه

اگ میدونی،، میتونی یکم دیگ صبر کنی براش،، ک ارومتر از الان بشه... یکم ذیگ بش فرصت بده... جوری نباشه باز دلشو بشکنی... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

واقعا نمیدونم این دهه هشتادیا که لباس لش و لوش میپوشن و با پسرای همسن خودشون تا نصف شب توی پ ...

چند جا امتحانش کن عمدا عصبانیش کن ببین عکس العملش چیه اگه واقعا بهتر از قبل شده پس معلومه دوستتون داره و داره برای داشتنتون تلاش میکنه 

همین که بهش گفتید و اون با بغض گفته باشه و حرف بدی نزده مشخصه خیلی روش تاثیر گذاشتید

گذشته رو هم در گذشته رها کنید اگه دوسش دارید باهاش صحبت کنید و بگید دیگه دروغ ازت نشنوم و هر چی بینمونه چه خوب چه بد نباید پنهان باشه 

در مورد هزینه هم الان همسر شماست تا جایی که براتون مقدوره و شرایط مالی دارید براش هزینه کنید

من شخصا اگه بودم بهش فرصت میدادم تو همین دوران عقد یه مقدار طولانی تر بمونید تا بیشتر شناخت پیدا کنید 

امیدوارم موفق و خوشبخت باشید🙏