2777
2789
عنوان

به خانومم گفتم که دیگه نمیتونم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 55 پست
 جهاز کلش با منه  شما مثلا اگه بچتون ۱۳ سالگی دندونش خراب شه میگین نمیخاد درستش کنی صبر ...

درضمن هرچیزی به درک بستگی داره 

اگه اینطوری که میگی عروسی ترکیه و خونه بخری و اینا  اگه پولشو توانشو نداشتی مستقیم بگو ندارررم اونا بی درکن شاید 

ولی آدم از کسی که داشته باشه انتظار داره که اره خونه بخر فلان کارو بکن برام ...‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع عقد کردنمون به دلیل اصرار زیاد ایشون و خانوادش بود  انموقع من نمیدونستم که ازدواج ق ...

چههه بد براتون آرزوی خوب دارم چه جدا شید چه برید سر خونه زندگیتون  برید مشاوره بعدش که شاید بگه به درد هم نمیخورید 

بدون هیچ ترحمیی تاکید میکنم بدون هیچ ترحمیی برو تمومش کن لحظه های آخر گریه های اون و ترحم در تو به وجود میاد اصلا توجه نکن وای نمی‌دونم درست میشم میشم همونی که تو میخایی این حرفا اصلاااا ذات آدم تغییر نمیکنه بکنه هم دوسال سه سال دووم میاره بعدش میشه همون اولی 

الان با این وضعیت میگم هر چی زودتر تمومش کن هر چی زودتر حتی دقیقه هم هدر نده، چون شما ادم خیلی دهن ب ...

عزیزم بهتره ماها نگیم جدا شو یا نشو برن پیش یک مشاور خونواده با نتیجه اون و تصمیم خودش بتونه جدا بشه

چههه بد براتون آرزوی خوب دارم چه جدا شید چه برید سر خونه زندگیتون  برید مشاوره بعدش که شاید بگه ...

دقیقا حرفی که مشاور گفت 

گفت تغییر تقریبا نا ممکنه 

جدا شو 

چند روز به گریه هاش بی توجه شو و بی رحم دلت نسوزه (با اینکه مشاور خانوم بودن گفتن ما خانوما زیاد گریه میکنیم تو توجه نکن) 

ولی من خیلی عذاب وجدان دارم حتا به دشمنمم نمیتونم بی رحم باشم

من اینطوری بزرگ نشدم خودم دق میکنم بجای طرفم

دقیقا حرفی که مشاور گفت  گفت تغییر تقریبا نا ممکنه  جدا شو  چند روز به گریه ...

پسر خوب این بی رحمی نیست حتی آقایون هم گریه و زاری میکنن من به نامزدم درست چهار بار بخاطر اینکه دست بزنش رو برداره کنار یکم با وقار و با شخصیت دهنشو باز کنه تا آبروی من جایی نره ولی نتونستن .

تا لحظه های آخر. طلاقمون حتی الان با هم در ارتباطیم ولی دلیل نمیشه دشمنی بشه یا اون در حق من دشمنی کرده باشه دو تا آدم متفاوت و دو خونواده جدا بزرگ شده بودیم عقاید و شخصیتمون فرق داشت 

حتی یک گرون هم نگرفتم ازش مهریه و اینا همه چیزشو دادم بهش صفر تا صدشو 

می‌گفت بیا درست میشم بیا مهریتو همشو پرداخت میکنم می‌گفت بیا خونه میزنم به نامت ماشین میخرم در واقع حرفای چرتی بودهمشون وعده های احساسی الکی 

منم از ی جهت دلم براش میسوزه که برای دومین بار هم طلاق بگیره شاید برگرده بازم پیش اون خونواده ای که بازم بهش بگن برو کار کن بخر نیاز هاتو درسته کار کردن و پول در آوردن عار نیست ولی بازم ی دختر به محبت نیاز داره 

با ترحم بروی مادرت و چشم بسته بودنت به زندگی یکی باعث شدی میدونی که درسته از جهتی برای خوشبختی تو میگم از جهت دیگه ام نگاه کنی تو اونو با حرف مادرت و چشم بسته بودنت انداختی بازم توی لجن زار 

بهترین کار اینه یا ببخشیش ب روش نیاری یا هم واسه همیشه از هم جدا شین.هیچ عذاب وجدانم نداشته باش

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

اگه ازدواج قبلیشو ازت مخفی کرده میتونی تو دادگاه بگی وعقد وباطل میکنن

بنظر من هر چه زودتر جداشو 

این چیزایی که تو گفتی خیلی وحشتناک بود

اخه اخلاقم میگی نداره بد دهنه

بچه دار که بشین به بچتون هم فحشای زشت میده

رابطتون تهش جداییه تاالانم الکی ادامه دادی

اگه ازدواج قبلیشو ازت مخفی کرده میتونی تو دادگاه بگی وعقد وباطل میکنن بنظر من هر چه زودتر جداشو&nbs ...

دوست ندارم کار به دادگاه بکشه 

همه پدرمادرا پیرن و قلباشون ضعیف بی سروصدا تموم بشه بهتره بد دهنی که وقتی عصبانی میشه من احساس میکنم یه مرد غریبه جلومه و داره فحش میده! درودیوارو میکوبه و داد میزنه! 

دوست ندارم کار به دادگاه بکشه  همه پدرمادرا پیرن و قلباشون ضعیف بی سروصدا تموم بشه بهتره بد ده ...

زن بد دهن خیلی وحشتناکه .. هنوز تو عقدین اگه برین سرزندگیتون رفتاراش بدتر میشه.ِباچیزایی که تعریف کردی

به صلاحته هر چه زودتر جداشی وخودتو نجات بدی

کشش نده تا خودت وخانوادت کمتر اذیت بشین

والکی به امید اینکه درست میشه رابطتو ادامه نده هیشکی تغییر نمیکنه فقط روز به روز بدتر میشه

شما درست میگید  ولی درک کردن یعنی اینی که دروغها رو‌ ندید بگیرم؟ وقتی یه دختر طلاق میگیر ...

شما مرد نرمال و صبوری هستین از خدا میخام راه درست رو ب ذهن و قلبتون بندازه....

کاش موقع ازدواج مفصل تحقیق میکردین 

بحث ی عمر زندگی هست و حتی بچه 

اصن شما قبولشون کنین و تحمل کنین 

این خانم صلاحیت مادر شدن دارن؟

شما دوست دارین همچین خانمی حالا با ی کم تغییر و بهتر شدن مادر بچتون باشن؟