امشب تلفنی بهش گفتم پرسید چرا منم با بی رحمی تمام هر چی توی دلم بود این مدتو گفتم احساس کردم زیاده روی کردم و خورد شد داشتم انتقام خورد شدنامو میگرفتم ولی بد کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سریع عقد کردنمون به دلیل اصرار زیاد ایشون و خانوادش بود انموقع من نمیدونستم که ازدواج ق ...
چههه بد براتون آرزوی خوب دارم چه جدا شید چه برید سر خونه زندگیتون برید مشاوره بعدش که شاید بگه به درد هم نمیخورید
بدون هیچ ترحمیی تاکید میکنم بدون هیچ ترحمیی برو تمومش کن لحظه های آخر گریه های اون و ترحم در تو به وجود میاد اصلا توجه نکن وای نمیدونم درست میشم میشم همونی که تو میخایی این حرفا اصلاااا ذات آدم تغییر نمیکنه بکنه هم دوسال سه سال دووم میاره بعدش میشه همون اولی
دقیقا حرفی که مشاور گفت گفت تغییر تقریبا نا ممکنه جدا شو چند روز به گریه ...
پسر خوب این بی رحمی نیست حتی آقایون هم گریه و زاری میکنن من به نامزدم درست چهار بار بخاطر اینکه دست بزنش رو برداره کنار یکم با وقار و با شخصیت دهنشو باز کنه تا آبروی من جایی نره ولی نتونستن .
تا لحظه های آخر. طلاقمون حتی الان با هم در ارتباطیم ولی دلیل نمیشه دشمنی بشه یا اون در حق من دشمنی کرده باشه دو تا آدم متفاوت و دو خونواده جدا بزرگ شده بودیم عقاید و شخصیتمون فرق داشت
حتی یک گرون هم نگرفتم ازش مهریه و اینا همه چیزشو دادم بهش صفر تا صدشو
میگفت بیا درست میشم بیا مهریتو همشو پرداخت میکنم میگفت بیا خونه میزنم به نامت ماشین میخرم در واقع حرفای چرتی بودهمشون وعده های احساسی الکی
منم از ی جهت دلم براش میسوزه که برای دومین بار هم طلاق بگیره شاید برگرده بازم پیش اون خونواده ای که بازم بهش بگن برو کار کن بخر نیاز هاتو درسته کار کردن و پول در آوردن عار نیست ولی بازم ی دختر به محبت نیاز داره
با ترحم بروی مادرت و چشم بسته بودنت به زندگی یکی باعث شدی میدونی که درسته از جهتی برای خوشبختی تو میگم از جهت دیگه ام نگاه کنی تو اونو با حرف مادرت و چشم بسته بودنت انداختی بازم توی لجن زار
اگه ازدواج قبلیشو ازت مخفی کرده میتونی تو دادگاه بگی وعقد وباطل میکنن بنظر من هر چه زودتر جداشو&nbs ...
دوست ندارم کار به دادگاه بکشه
همه پدرمادرا پیرن و قلباشون ضعیف بی سروصدا تموم بشه بهتره بد دهنی که وقتی عصبانی میشه من احساس میکنم یه مرد غریبه جلومه و داره فحش میده! درودیوارو میکوبه و داد میزنه!