2777
2789
عنوان

دوستام سر خاستگارم همش اذیت میکنن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
اگر فقط مشکل اونا مسائل مالی هست بدون که خیری تو حرفاشون نیست .چون طرف الان دانشجو هست معلومه که تمک ...

اره واقعا یکیشون که کاملا میگه پووووووللللل مهمه تو آخر فرار میکنی با پسره دختر فراری میشی ….😐 قشنگ معلومه با هم صحبتایی دارن به من نمیگن بین خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات بینمون پیش میاد ولی حل میشن

گل من با کسی که ۶ سال هستی و وقت گذاشتی هنوز عرضه جم و جور کردن خودشو نداشت بدون الانم باخت دادی مجبوری تحمل کنی فقط تا ی روزی بیاد بگیرتت

در هر صورت ادم آس و پاس باجنم داریم ولی برای شما ساقط

حالا دوستات به چیت حسودی میکنن نمیدونم

درکل دوستی یعنی باخت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شکا با این حرف موافقین که وقتی کارت درست باشه خیلیا در مقابلتن؟

حالا شماهم خیلی غرور نگیرتت پلنگ که شکار نکردی دیگه همه شوهر میکنن یکیشونم که میگی متاهله

هروقت ازت پرسیدن چه خبر با سردی جواب سربالا بده دیگه نمیپرسن

چرا خانوادم میگن با چشم باز انتخاب کن همین ولی اونا خیلییییی کامنت منفی میدن

به برادرت نشون بده اونا مرد هستن تو جامعه هستند هم جنس خودش رو می شناسه اگر خوب بود با دوستات کات کن یا برو پیش مشاور از اون کمک بگیر ببینم به درد هم میخورین یا نه

گل من با کسی که ۶ سال هستی و وقت گذاشتی هنوز عرضه جم و جور کردن خودشو نداشت بدون الانم باخت دادی مجب ...

اشتباه متوجه شدی … من بادوستام ۶ ساله دوستم 

ایشونو یه ساله با همیم اومد خاستگاریم

شکا با این حرف موافقین که وقتی کارت درست باشه خیلیا در مقابلتن؟

تو مسئله ازدواج نه

الزاما اینجوری نیست ، ببین دوستات به چه قصدی دارن اینو میگن

اگه حسادت کنن که ازشون مشخصه و میتونی تشخیص بدی

🤌🫀
به برادرت نشون بده اونا مرد هستن تو جامعه هستند هم جنس خودش رو می شناسه اگر خوب بود با دوستات کات کن ...

داریم میریم پیش مشاور برادرم هم دیده گفتش برید پیش مشاور فعلا داریم میریم