2777
2789
عنوان

بازیکنان احمق ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی بازیکنا خوب بودن مخصوصا سردار ولی تعویضا درست نبود قاعدی و انصاری باید به جای کنعانی و قدوس دا ...

وای اصن اعصاب ندارم

مربی هر چی قد بلند و نردبونه  انداخته وسط زمین

قائدی رو می‌آورد

اسدی و مقانلو چی بود اخهههه

بازی برد و باخت داره دمشون گرم تا این جا اومدن

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

خجالتم خوب چیزیه چشما کور شدتو باز میکردی می‌دیدی اخرا بازی چندبار زدن تا نزدیک دروازه رفت و گل نشد

یا بیرانوند هم اومد تو زمین متاسفم براتون

حالا اگه برده بودن که خوب حلوا حلواشون می‌کردید

همین طور راحت ارزش آدمارو میاری پایین 

برای حل شدن مشکلاتم و همسر عزیزم یه صلوات میفرستی🪻عاشقتم آرامش من❤️H❤️🥺🥰😘😍

فرصت زیاد ایجاد کردن تیم ..منتها بازیکنامون توانایی زدن گل از فاصله دور رو ندارن...برعکس قطر که کوچکترین موقعیتو تبدیل به گل میکردن...گل هایی که مسخره به نظر میومد از اون فاصله ها گل بشن و میشد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من ک سرگیجه گرفتم خدا شاهده بریم کامنتای اینستارو بخونیم😄

آره .وای ببینی شوهرم چکار کرده ،اینقدر بالا پایین پرید گفتم الان میریم رو سر پایینی ..خوشبختانه نبودن امشب😂

درست میشه دایی