2777
2789
عنوان

بازیکنان احمق ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 103 پست
درود بر تیم ملی قطر 

خاک ت سرت بدبخ

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نبودن همین قدر هم به فینال نزدیک نمی شدیم  خودتون هم اشاره کردین به این نکته پس جای توه ...

آها 

چرا به این راضی هستین؟ چرا ما نباید توقع جام داشته باشیم؟

چرا تیم ایران به خود نمیاددددد

خدایی بازیکنا خوب بودن مخصوصا سردار ولی تعویضا درست نبود قاعدی و انصاری باید به جای کنعانی و قدوس دا ...

توی این وقت اضافه اندازه کل عمرم حرص خوردم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سامان قدوووووس ری*د😶😶فقط تنها کسی خوب بازی کرد سردار بود دیگ هیشکی😶 ای خدا اینا چرا به خود نمیاا ...

دقیقا سامان قدوس بد بازی کرد ولی جهانبخش خوب بود

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
واقعا چی میشه گه یه عده از باخت ایران خوشحالن؟

چون بازیکنای عنمون فقاتی سیاست میشن

قاتی صحبتای مذهبی میشن

و خفه خون نمیگیرن سرشونو بکنن تو بازیشون

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
ندیدی نیمه دوم چقدر تلاش کردن بچع ها؟ چرا نیم پر لیوانو نمی بینین

دقیقااا چه مردمان بدی فاصله برد و باخت فوتبال همون چند سانتی بود ک توپ جهانبخش ثانیه آخر میرفت تو گل اونوقت این بازیکنانن رو تا آسمون میبردن بالا

خدایی قدوس رو چرا تو بازی نگه داشت اصلا حواسش تو بازی نبود کریمو چرا نیورد

حیف اونقدر شادی که با گل سردار کردم

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱