2777
2789
عنوان

بیاین میخوام راز بچه چشم بور و سفید و چشم رنگی رو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 136589 بازدید | 409 پست

میشه عکساشون بذاری   

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ رازی جز ژنتیک موثر نیست...۸۰ درصد ژنتیک تاثیر داره ۲۰ درصد بقیه موارد مثل تغذیه

هفت هفته ای الان موقع زیباییه

حیفه به حرفم گوش کن روزی 400 گرم بشین زیتون بخور بیکار میشی زیتون بخور

خیلیا بهم اینو گفتن ولی وقتی کسانی رو دیدن که به حرفای من گوش کردن و نتیجه شو دیدن باور کردن و افسوس خوردن

همچین چیزی امکان نداره، بجز ژن و آب هوای خوب هیچی تاثیر گذار نیست، دلیلت باید علمی باشه

عزیزم اگه بارداری زیتون بخور

کم نه ها! زیااااد

زیتون که ضرر نداره گلم

اگه نتیجه ندیدی بگو درست نیست

بخدا بچه ژنتیک باور کنید اینا تاثیر نداره من دخترم شبیه باباش شد کلی ام به وسیب شیر واین چیزا خوردم

خب همین دیگه من فهمیدم سیب و به و انار تاثیر نداره اونقدر که زیتون اثر میزاره

مگه مهمه چشم مشکی با موی سیاه خوشگل تره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!