2777
2789
عنوان

بیاین میخوام راز بچه چشم بور و سفید و چشم رنگی رو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 136838 بازدید | 409 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشید عزیزم

چند سالتونه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
ببین عزیزم حتی اگه ژنشو نداشته باشی هم اثر داره مثلا اگه چشمای خودت و شوهرت مشکی باشه چشمای بچتون عس ...

ممنون گلم حتما امتحان میکنم😍 عکسشو میدی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اگه عکساشونو بزارم تو خودتو جمع میکنی😂😂

استارتر ممکنه ژن اون رنگ چشم توی ژنوم شما و همسرت بوده باشه

و با اینکه احتمالش کم بوده، ولی بچه اون رو به ارث برده باشه

ولی اینکه هیچ ژنی از یه صفت خاص نداشته باشی و با یه خوراکی خاص ایجادش کنی، الکیه

حالا کی گفته هرکی بور و چشم رنگیه قشنگه 

من خودم مخالف بور و چشم رنگی بودم تا وقتی پسرم بدنیا اومد با چشمای خاکستری درشت! همه میگفتن بزرگ بشه رنگش برمیگرده! الان هشت سالشه رنگش همونه فقط موهاش مشکی تر شده ولی صورتش سفید با چشمای درشت خاکستری هر کی میدیدش ناخود آگاه هین میکشید

ما معدن زیتون هستیم پس بخورم 

اسی کی باید بخوریم توبارداری؟

محصولات طارم..زیتون روغن زیتون (دارویی)              رب انار ،ترش انار ،برنج ...جزئی وکلی به شرط آزمایش ....لینک غرفه باسلام https://basalam.com/zeyton2020tarom