2777
2789
عنوان

جیگرااااااا بدوئید بیایید "پسررررررررررم"

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوستم هم اینطوری شد بچه از درد پا تو خواب جیغ میزد با دارو خوب شد
خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
عدس پلو ذهن منم همش سمت چیزای منفی و اون مورد میره چون بچه همکارم دقیقا همینجور شده .. و متاسفانه سرطان خون و استخون با هم داره
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
ننه شیفولی منم خاستم کمکش کنم بهرحال تجربه داشتم دیدم مرسی گلم
دنیای ادم برفی خیلی سادست٬اگه برف بیاد هست اگه برف نیاد نیست.مثل دنیای من٬اگه تو توی زندگیم باشی هستم اگه تو نباشی نیستم همسرم
از راه رفتن نیست ببرش دکتر
خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
پشت گوش ننداز و زود ببرش دکتر...من معتقدم گاهی نگران شدن و استرس گرفتن بهتر از بی خیال بودن و خوش بودنه.ان شا الله که بلا دوره.ببرش دکتر تا خیالت راحت شه عزیزم
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
الیس من تجربه دارم.جوابموبده تابگم بهت.معمولا بی مقدمه میگه یاوقتی که دعواش میکنید.شایدمیخوادجلب توجه کنه.پسرمن دوسال ونیمه بودتامیدید هواپسه یاحواسم بهش نیس چنان پام دردمیکنه پام دردمیکنه ای راه مینداخت که بیاوببین.هیچیشم نبود فقط توجه میخواس
نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
همسرم مسافرته . ان شالله فردا میاد میبرم دکتر فقط نمیدونم چه دکتری ببرم ؟؟؟؟؟ چه تخصصی ؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
شیفولی جان عزیزم میگه از درد ضعف کرد گلم...
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید