2777
2789
عنوان

جیگرااااااا بدوئید بیایید "پسررررررررررم"

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست
الیس جون منو ببخش منظورم پسر شما نبودا ولی دونستن مشابه برای اطلاعات خوبه بازم معذرت میخام قصدم کمک بود
دنیای ادم برفی خیلی سادست٬اگه برف بیاد هست اگه برف نیاد نیست.مثل دنیای من٬اگه تو توی زندگیم باشی هستم اگه تو نباشی نیستم همسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه شیفولی بیشتر اوقات ساعت 3 صبح تا 5 صبح گریه میکنه ..... طول روز هم چندین بار پاشو نشون میده که حواسشو پرت میکردم . ولیدیشب واقعا متوجه شدم پاش درد میکنه ... خواهرشوهرم میگفت خیلی بی قراری کرده و واقعا پاش درد میکنه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
یه ماه پیش یه آزمایش کامل دکتر نوشت حدود 200 تومن شد هیچ موردی نبود فقط یه ذره پتاسیم بالا بود که گفتن اصلا این مقدار مهم نیست ضمنا خیلی ریزه و دو تادکتر گفتن از اون مدل "بچه های مینیاتوری"
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
فردا از آزمایشش عکس میگیرم ... بببینید حتی سونوی کامل شکمی و کلیه و دل و روده و ... هم داده . نرمال بوده
یا سرد شده پاش یا رگ به رگ شده یعنی رگاش رو هم افتاده که به مرور خوب میشه واسه ماها هم زیاد پیش میاد.. پسر منم دوسال و سه ماهشه قبلا زیاد میگفت پام درد میکنع به دکتر گفتم گفت چیزی نیست داره رشد میکنه استخوناش به این خاطر درد داره تو افتاب بره روزا... الان بهتره
خوب اگه ازمایش کامل داده نگرانیت بی مورده داره رشد میکنه استخوناش با روغن زیتون ملساژ بده هر روز براش... پاچه ی گوسفند بگیر با نخود بپز مث ابگوشت بهش بده تو هفته چند بار بهش بده خوب خوب میشه