یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از مدتها قبل مثلا حدود شش ماه احساس گرفتگی عضلات و مور مور شدن در محدوده قفسه سینه و کتف و دست ها . ولی خود قلب دردی نداشت با ماساژ و کیسه ابگرم هم یکم ول میکرد دوباره چند روز بعد . رنگ صورت در این حالت سرخ و حتی یکم کبود به نظر میاد .لبها سیاه میشه .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دوست عزیز خوبین شما ؟چی شده چرا به سکته فکر میکنین؟
نه واقعیتش خوب نیستم.چند ماهی میشه درد قلب و قفسه سینه دارم.همراه با سرگیجه ...وقتی عصبی میشم خیلی سخت نفس میکشم...ژن سکته قلبی تو سن پایین هم دارم.این هست که کنجکاوم بدونم علائمش چیه!
حتی ب اخ هم نکشیده بود.چون خانومش گفت حتی متوجه نشدم ک تو حیاط افتاده.داشته میرفته سرکار.بعد دوساعت فهمیده بود
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیز دلم کنجکاوی نکن هیچی نیس وقتی علائم رو سرچ کنی دنبال همون ها تو خودت میگردی این ناراحتی ها همه منشا عصبی داره من چن وقت قلب درد بودم در ضمن بیمار فشار خونی هم هستم هر وقت به سکته و مریضی ها فک میکنم بدتر میشم انشاالله که هیچی نیس در نهایت فردا یه دکتر قلب برین برای آرامش خاطرتون