2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت شدید ناراحتم قرانو میگیرم روقلبم میرم سجده باگریه با خدا حرف میزنم

اگه بارون باشه تا قطره اخرش زیر بارون گریه میکنم باز باخداحرف میزنم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

من گریه میکنم یکم آروم میشم .اما فکر و خیال واقعا آدمو داغون میکنه من هفته قبل از دست یه حرکت مادر شوهرم یه روز کامل غصه خوردم واقعا دیگه حس میکردم دنیام ب اخر رسیده .چون خیلی دوسش داشتم .دیروز ک موهام شونه میزدم دیدم چندتا سفیدی در اومده . اصلا چهرمم داغون شده زیر چشمم چروک شده یهو 😔

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من فکر کردم خانم هستید پیام دادم ، نیازی ب راهنمایی و جواب نیست ممنون

کلا منم یکی دوبار خواستم درد دل کنم اینا اومدن درخواست دادن 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کلا منم یکی دوبار خواستم درد دل کنم اینا اومدن درخواست دادن 

بله متاسفانه منم اصلا دقت نکردم ب قسمت جنسیت 

و خب راجع ب استرس و اصطرابم ازشون پرسیدم 

اما خب الان متوحه شدم 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده
من گریه میکنم یکم آروم میشم .اما فکر و خیال واقعا آدمو داغون میکنه من هفته قبل از دست یه حرکت مادر ش ...

دقیقا از آدم‌هایی که انتظار نداری یک حرف و یا حرکتی می‌بینی که باعث خودخوری میشه هرچقدر هم که قبول داشته باشی از هیچ کس نباید انتظار داشته باشی اما نمیشه

منم ناراحتم 

ولی اصلا اهل دردودل نیستم

یکم گریه کردم ولی آروم نشدم

نمیدونم چطوری خودمو دلداری بدم😂

اگ شب بود با خدام حرف میزدم 

الان بچه هام بیدارن نمیشه😐😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨