2777
2789
قربانت خودمم نمیتونم کمک کنم به خودم

شاید من بتونم چون 7 سال درگیر افسردگی بودم دیگه تموم سوراخ سنبه هاشو میشناسم تا حتی خودکشی رفتم دروغ چرا برا همین میگم اگه به کمک نیاز داشتی و میتونستم کمک کنم در خدمتم نمیخوام یکی دیگه سرگذشت افتضاح منو بچشه

شاید من بتونم چون 7 سال درگیر افسردگی بودم دیگه تموم سوراخ سنبه هاشو میشناسم تا حتی خودکشی رفتم دروغ ...

چه قرصی برا افسردگی واقعا عالیه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید من بتونم چون 7 سال درگیر افسردگی بودم دیگه تموم سوراخ سنبه هاشو میشناسم تا حتی خودکشی رفتم دروغ ...

منم دوازده سال درگیر افسردگیم 

خودم داشتم عصری به یک نفر همین حرف شما رو میزدم اما خودم چند ساعت نگذشته الان دوباره حالم بد شد😅

ببین من فقط حس خودکشی ندارم وگرنه داغون داغون هستم 

جالب اینکه پیش هر روانشناسی میرم میگه تو الان باید ده باره خودکشی کرده بودی موندیم چجوری بهش فکر هم نمیکنی😀

اره بهترین درمانش روانشناسه حالا ببین من چقدر بدبخت بودم بعد 2 سال هر هفته رفتن پیشش پاشد رفت ترکیه

انشاالله که دیگه بهش نیاز پیدا نکنی

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
آخه من اثرات مشکلاتی که باعث افسردگیم شده هنوز هست یعنی اون مشکلات نیست اما اثراتی که تو روح و روان ...

خب مال منم بود هنوزم هست هر روز دارم با دلیلش دست و پنجه نرم میکنم من پدرم قصد داشت من رو بکشه حتی

در این حد

و من هنوز میرم دیدنش

و میبینمش و اثراتش توی نابودی ارادم داعم هست 

ولی ازش در اومدم

خب مال منم بود هنوزم هست هر روز دارم با دلیلش دست و پنجه نرم میکنم من پدرم قصد داشت من رو بکشه حتی ...

منم بخاطر پدرم هست🥲

چیکار کنم پدرم من کشت و نابودم کرد با همه این تفاسیر دوسش دارم

چیکار کردین تا رفع شد؟ 

منم بخاطر پدرم هست🥲 چیکار کنم پدرم من کشت و نابودم کرد با همه این تفاسیر دوسش دارم چیکار کردین تا ...

من عاشق شدم

عاشق یه دختر....

و هر روز زندگیم نفس میکشم به خاطر اون براش هرکاری میکنم

واقعا تنها راه حلی که پیدا کردم عشقه

من عاشق شدم عاشق یه دختر.... و هر روز زندگیم نفس میکشم به خاطر اون براش هرکاری میکنم واقعا تنها ر ...

خوبه خوشبخت باشین

اما خوب بودن خودتون گره نزنید به دیگران تا ضربه‌ای نخورید خدایی مکرده

سلام عزیزم میشه در خواستم قبول کنی باهم حرف بزنیم راجع ب حالمون

اسم کاربری همینطوری ثبت شده