من چند شبه کلا شبا همیشه با گریه میخوابم طوری که صبح چشمام پف کرده است
طول روز هم همش اشکم در میاد با کوچکترین تلنگر
تمایل به انجام هیچ کاری ندارم
نه بیرون رفتن
نه حتی اینکه به خودم برسم
به نظرتون افسردگی گرفتم؟
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همش رو بله ولی هر کی ببینتم فکر میکنه چقدر شاد و شنگولم الان کهدارم پست میذارم دارم گریه میکنم
قدیما ظاهرمم شاد بود ولی گریه میکردم
الان حتی زار بودنمم قابل تشخیصه
یه کرم حتی به پوستم نمیزنم
اصلاح صورتم محض اینکه بیرون میرم حال دیگران بهم نخوره وگرنه هیچ کاریم برای خودم نیست
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
من خودم بچه مثبت خانواده بودم از همه لحاظ نه پامو کج گذاشتم نه چیزی ولی الان وضعم اینه
من تیک گرفتم
ولی خودشون نمیدونن
و هر موقع از لبم صدا خارج میشه فکر میکنن دارم مسخره بازی در میارم
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
عزیزم خب برا گریت هم باید تایم تعیین کنی باید ب خودت بیای مثلا گریت گرفت غم عالم اومد تو دلت نیم ساع ...
اینکارو کردم ولی یهو دارم مثلا درس میخونم یه دقیقه حواسم پرت میشه به خودم میام میبینم دارم گریه میکنم ل
نسل ما دهه 80 خیلی اذیت شدیم چون همه چی یهو به میزان خیلی زیادی عوض شد ولی پدر مادر موندن تو دوران خ ...
اره ارزوهای نرسیدشونو تحمیل ما میکنن
از اون بدتر خودشونم میدونن چقدر سخته ولی بازم درک ندارن
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم در ضمن امکان داره ویتامین دی تون هم کم باشه ک باعث افسردگی میشه ی آزما ...
همه چیم خوبه مرسی که اومدی وقت گذاشتی 💖
قدیما ظاهرمم شاد بود ولی گریه میکردم الان حتی زار بودنمم قابل تشخیصه یه کرم حتی به پوس ...
من حتی اصلاح صورتم ندارم
کدوم آدمی دوست داره شبا به جای لبخند و خواب آرامش بخش با گریه قرص سردرد بخوابه...🤦♀️
شروع میکنم گریه کردن حس میکنم روحم یه مشکلی داره که من متوجه اش نمیشم
بله منم مثل شما هر روز حداقل برای چند دقیقه هم که شده باید گریه کنم
صبح بخوام جایی برم باید یخ بذارم رو پلکام پفش بخوابه
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚