2777
2789
عنوان

گریه شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 140 پست
منم دقیقا عین شمام صبحی مامانم میگفت چرا چشات باد کردن

و چقد ک بیشتر این مصیبت ها بابت رفتارهای پدر و مادرها ک فکر کردن خوبه حرفاشون ولی نفهمیدن بابتش چقدر گریه کردیم:)))) 

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد هر سختی آسونی هست خود خدا گفته بنظر من بهترین راه زدن ب در بی خیالیه یجور توکله رها کردنه..... م ...

میخوام بیخیال باشم ولی گریه ام میگیره 

تو خیابون آدم میبینم گریه ام میگیره 

آهنگ گوش میدم گریه ام میگیره 

پیاده روی میرم گریه ام میگیره 

جلوی کسی نمیتونم گریه کنم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
من از گناهش میترسم

نمیترسم از هیچی واقعا 

فقط جرئتش رو ندارم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
احتمالا افسردگیه از شما 

ممنونم 💖

یه دردی دارم نمیدونم چجوری بگم بلد نیستم بگمش  حتی ما خوندن اینا قبلا لبخند رو لبم میشست الان ...

قرص خاصی مصرف میکنی؟ 

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏
یعنی منم افسردم؟

علائمش رو داری؟

و چقد ک بیشتر این مصیبت ها بابت رفتارهای پدر و مادرها ک فکر کردن خوبه حرفاشون ولی نفهمیدن بابتش چقدر ...

دقیقا

چقدرم به خودشون میبالن که فلان قدر بچه دسته گل بزرگ کردیم

ولی نمیدونناین دسته های گلشون پلاسیده ان🤦‍♀️

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

منم...

خیلی بده اینو میشنوم انقدر در  بدیه دوست ندارم کسی تجربه اش کنه واقعا 💔🥲

علائمش رو داری؟

همش رو بله

ولی هر کی ببینتم فکر میکنه چقدر شاد و شنگولم الان کهدارم پست میذارم دارم گریه میکنم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

میخوام بیخیال باشم ولی گریه ام میگیره  تو خیابون آدم میبینم گریه ام میگیره  آهنگ گوش مید ...

عزیزم خب برا گریت هم باید تایم تعیین کنی باید ب خودت بیای مثلا گریت گرفت غم عالم اومد تو دلت نیم ساعت بشین زار بزن بعدش بگو بسه ب خودت نهیب بزن خودتو سرزنش کن بگو مگه تو کارو زندگی نداری هدف نداری.... بشین  برنامه ریزی کن برا تک تک کارات دوش گرفتن ورزش درس خوندن استراحت برا هرررررر چی اونوقت میبینی چقدر همه چی تغییر کرده

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
قرص خاصی مصرف میکنی؟ 

گلایسین 

با دو تا قرص هورمون دیگه 

من حتی هیچیمم مثل آدمیزاد نبود

دقیقا چقدرم به خودشون میبالن که فلان قدر بچه دسته گل بزرگ کردیم ولی نمیدونناین دسته های گلشون پلاس ...

من خودم بچه مثبت خانواده بودم از همه لحاظ 

نه پامو کج گذاشتم نه چیزی ولی الان وضعم اینه

دقیقا چقدرم به خودشون میبالن که فلان قدر بچه دسته گل بزرگ کردیم ولی نمیدونناین دسته های گلشون پلاس ...

نسل ما دهه 80 خیلی اذیت شدیم چون همه چی یهو به میزان خیلی زیادی عوض شد ولی پدر مادر موندن تو دوران خودشون و توقع نداشتن از ماها خیلی چیزارو 

نسلی بودیم ک فکر کردن رو یاد گرفتیم 

دهه80 خیلی زجر کشیده ان....