2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن خانواده شوهر

1706 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها 

من یه معظلی دارم. اونم اینکه خانواده شوهرم خیلی فرق میذارن بین ما و برادرشوهرم اینا. 

همسر من پزشک هستن و ما تقریبا نیاز مالی به هیچ کسی نداریم و از اول زندگی هیچ حمایت مالی نشدیم. خودممبه تازگی شاغل شدم.

اما برادرشوهرم شعل خاصی نداشت و از پدرش پول گرفت و با سرمایه اون کسب و کار راه انداخته. همسر ایشون هم از یه خانواده فقیر و بدنام هست که مرتبا از برادرشوهرم تقاضای پول میکنه. توقعات بیخود و بالایی داره. مثلا تو عمرشون رستوران نرفتن ولی به همسرش میگه من کمتر از بهترین رستوران نمیام. پدرشوهرم هر کمک مالی به این خانواده میکنه ولی هر وقت پول قرضی میخواد از ما میگیره. این موضوع منو ناراحت کرده و نمیدونم چه برخوردی با خانواده شوهرم داشته باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه

همین بلاها رو سر من هم آورند...هزار برابر بدتر...۱۲سال فقط خون دل خوردم و حالا بعد از گرفتن انواع و اقسام بیماری ها قطع رابطه کردم که میگم کاش از اول قطع رابطه کرده بودم.دارم نفس میکشم

بکم‌دلت و‌بزرگ‌کن میگی شغل خاصی نداره خب بهشون کمک کنه چی‌میشه حالا همسرتون داره پدرش بارضایت نیه زور واجبار ازش بگیرره بجای این فکر ها خدارو‌شکر کن که تواین دوره زمموننه هردوتون شغل دارین و‌خدارشکر وضع مالی مناسب و میتونید به یکی‌کمک‌کنید 

یکمم از طرز حرف زدنتون خوشم‌نیومد‌سعی کن طرز نگاه بالا به پایینت و‌عوض کنی 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من منطقم اینه:

اونی که وضعش خوبه میتونه قرض بده...

یک دختر فقیر وارد زندگی مشترکش میشه دلیل بر این نیست رستوران خوب نره چون صرفا قبلا فقیر بوده.نباید در سبک زندگی دیگران ورود کرد ...

اینکه همسر شما وضعش خوب بوده و روی پای خودش وایساده باعث نشده چیزی از شما کم گذاشته بشه و به دیگران اضافه بشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من منطقم اینه: اونی که وضعش خوبه میتونه قرض بده... یک دختر فقیر وارد زندگی مشترکش میشه دلیل بر این ...

اینم منطق منه  

سبک زندگی این دو نفر هست ربطی به من نداره. تا زمانی که باعث نشه همسرش برای گرفتن پول به ما مراجعه کنه. 

اینم منطق منه     سبک زندگی این دو نفر هست ربطی به من نداره. تا زمانی که باعث نشه همسرش ب ...

خب اون تقاضای قرض میکنه ...خنجر زیر گلو نمیذاره که .

این دیگه منطق من نبود.منطق همه است:)

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بکم‌دلت و‌بزرگ‌کن میگی شغل خاصی نداره خب بهشون کمک کنه چی‌میشه حالا همسرتون داره پدرش بارضایت نیه زو ...

من مشکلی با کمک مالی خانواده همسرم ندارم. ولی نه اینکه پدرشوهرم برای پول قرضی برای مراسم عروسی و عقد برادشوهرم از ما پول درخواستی داشته باشن.

فکر میکنم خط آخر منم همین باشه.

انشالله که اینطور نشه.

تلاش کن به قطع رابطه نکشه.من واقعا به آخر خط رسیدم‌...گاهی میخوام تاپیک بزنم میبینم بخوام از بلاهایی که سرم آوردند بنویسم هزار صفحه میشه،بی خیال میشم.

امیدوارم مشکلتون حل بشه.

ولی به نظرم شوهرت رو توی قسط سنگین بنداز که نتونه پول به اونا قرض بده‌.خونه سنگینی ،ماشین گرون قیمتی چیزی بخر که هر چی پول درمیاره بیاد توی زندگی خودتون