2777
2789
شدن خیلی برام جذاب بود کیمیاگر _ در اسارت جغرافیا _ملت عشق_حقایق ناگفته_... نمیدونم چه ژانری میخوا ...

کیمیاگر و کلاااا آثار پائولو کوئیلو ی لِول دیگست 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
شدن خیلی برام جذاب بود کیمیاگر _ در اسارت جغرافیا _ملت عشق_حقایق ناگفته_... نمیدونم چه ژانری میخوا ...

همه ژانری،برای هرکسی که میاد تو تاپیک تعداد تاپیکتی اینجوری کمه. دلم میخواد بیشتر بشه❤

زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند. الکساندر دوما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانیم بخوام بگم کتابای ناهید گلکار عالیه باعث میشه دختر قوی تری از آدم ساخته بشه

سووشون هم قشنگه

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

سینوهه هم عالیه 

کسی،خونده ؟ 

هیچکس با جز اطرافیان ک خودم کتابو دادمشون ندیدم خونده باشه 

همه ژانری،برای هرکسی که میاد تو تاپیک تعداد تاپیکتی اینجوری کمه. دلم میخواد بیشتر بشه❤

وای منم خیلی استقبال میکنم💓

به نظر خودم شدن خیلی مفید بود . چون واقعا طرفدار شخصیت میشل اوباما و حامی بودنش هستم و خیلی توی زندگی مشترکم بهم درس داد ❤

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
سمفونی مردگان راجب چیه

راجع به یه خونواده ست که ۶ نفره‌ن.

خیلی قشنگه نمیشه توصیف کرد قشنگیشو💙🥲

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

لایک کردن کافی نیست؟😁

اوکیه 🥲

کیمیاگر و کلاااا آثار پائولو کوئیلو ی لِول دیگست 

واقعا 

من ۳ بار خوندم و هربار برام جذاب بود

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
هنر رندانه ب تخم گرفتن

اووو این بدون سانسورش عالیهههه

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...