2777
2789
همه ژانری،برای هرکسی که میاد تو تاپیک تعداد تاپیکتی اینجوری کمه. دلم میخواد بیشتر بشه❤

منم خیلییی ذوق کردم این تاپیکو دیدددم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمفونی مردگان به واقع یه شاهکاره

++++++++

خیلی زیباست واقعا.

هر کلمه‌ش هر جمله‌ش روحتو لمس میکنه😭💙

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

واقعا  من ۳ بار خوندم و هربار برام جذاب بود

مکتوبِ پائولو کوئیلو هم عالیه پیشنهاد میکنم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

کتابی نبوده که آنچنان به دلم بشینه چون قسمت هایی بوده که باهاش ارتباط نگیرم 

ولی رمان زخم داوود رو دوست داشتم که خیلی قشنگ درد و احساس شخص رو به تصویر کشید 

گرچه کتاب خودت را به فنا نده نسبت به خیلی روانشناسی های انگیزشی واقع بینانه تر بود 

و کتاب سیاست های زنانه به سبک هرا نکاتی گفت که خیلی ها میدونیم ولی رعایت نمی‌کنیم 

کتاب ابراز وجود و جراتمندی در زنان هم همین مدلی بود 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
مکتوبِ پائولو کوئیلو هم عالیه پیشنهاد میکنم 

مچکرم عزیزم ازت ❤حتما میخونمش

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
سال بلوا هم قشنگه کلا آثار  عباس معروفی کم نظیره

سال بلوا هنوز تمومش نکردم ولی اونم خیلی قشنگه:)

کتاباش بی‌نظیرن💙🌿

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

خواجه تاجدار ، چشمهایش ، بر باد رفته ، سینوهه ، کیمیاگر ،ملت عشق ، دزیره ، کنت مونت کریستو ، گوژپشت نتردام ، مردی که میخندد ، سه شنبه ها با موری ، ویکتوریا ، کنیز ملکه مصر ، 48 قانون قدرت  ، داستان دو شهر ، ماری انتوانت ، استخوانهای دوست داشتنی من ، کوری اینا کتابای  خوبی بودن بازم هست فعلا همینا تو ذهنمه کتاب خوب زیاده ببین چه سبکی دوست داری 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

جز از کل

اثر مرکب

نیمه ی تاریک وجود

عاشق مترسک

انی‌شرلی

ایناروهم یادم اومد🥲💙

اهان باز یادم اومد بادبادک باز و هزاران خورشید تابان ، غرور و تعصب ، زهیر ، فرانکاشتاین ، رابینسون کروزوئه ،

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده