2777
2789

من هنوز سرجام نشستم شام درست نکردم😂😂😂😂😂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه😋

ناهارم کباب تابه ای داشتیم🤤

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من که حلیم بادمجون دارم

خوشمزس چجوریه سخته پختنش ممنون میشم یه توضیحی راجع ب مواد لازم و پختش بگی

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

سیب زمینی سرخ کرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوشمزس چجوریه سخته پختنش ممنون میشم یه توضیحی راجع ب مواد لازم و پختش بگی

فرآیند پختش شبیه کشک و بادمجونه ولی توش گوشت گردن گوسفند کاملا پخته و ریش ریش شده و عدس پخته له شده و مغز گردو هم داره

والا ما که خیلی دوست داریم خیلی هم مقویه گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
فرآیند پختش شبیه کشک و بادمجونه ولی توش گوشت گردن گوسفند کاملا پخته و ریش ریش شده و عدس پخته له شده ...

ممنون عزیزم نوش جان

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
چطوری بدون گوشت🤔به منم بگو بپذم 

پیاز سرخ کردم ، رب و چند تا گوجه هم اضافه کردم تفت دادم

بعد هم لوبیا سبز که قبلا سرخ کرده بودم و فریزر بود رو اضافه کردم و گذاشتم یکم پخت

بعد هم برنج آبکش کردم ریختم روش و گذاشتم دم کشید

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.