2777
2789
عنوان

من مطلقم و امروز خیلییییی دلم گرفت

1899 بازدید | 74 پست

یه دنیا دلم گرفته  من تو بچگی مجبور ب ازدواج شدم و بعد یکی دو سال جدا شدم و الان ۲۱ سالمه. اصلا طلاقمو ضعف نمیبینم و اتفاقا موهبت خوبی بوده تو زندگیم ولی گویا بعضی از اطرافیانم این فکرشون نیست 

ی دختر دایی دارم ی سال ازم بزرگتره  ی پسر خاله دارم هم همینطور ما سه تا هم بازی بچگی  بودیم   من از بچگی تا ازدواجم و تا بعدش تا الان هنوزززز عاشق پسر خالمم اون نمیدونست تا اینکه بعد طلاقم بهش گفتم و دوسش دارم و اونم قبول کرد و ی ماهی تو رابطه بودیم ولی اینقد سرد بود ک کات کردیم. 

ی چیزی که ناراحتم میکنه اینه ک مامانبزرگم و حتی خالم همیشه میگن علی ( همین عشق من) و سمیرا ( دختر داییم ) برا هم مناسبن و ....   

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

حالا ن سمیرا علی رو میخاد ن علی خودش چیزی گفته. ولی خییییییلی دلم میگیره وبتی اینو تو جمع ها میگن هم بخاطر ترس از دست دادن عشقم هم بخاطر اینکه آیا دلیلی غیر طلاقم هست ک منو مناسب علی نمیدونن ؟   

حتی ی نفر از مامان بزذگم پرسید پس نازگل چی اونو با کی شیپ میکنی ؟  یهو گفت هرکی قسمتش باشه.  ( فرض کن انگار منو در حد ن تنها علی بلکه هیچکدوم از نوه های پسریش ندونست ) حالا من ک خیلی خودمو قبول دارم و غیر علی کسی از اشناها رو هرگز هم حتی قبول نمیکنم. ولی خیلی دلم میگیره و امشب برا محدود بارها دلم گرفت از اینکه مطلقم 😔😔😔

آرزو میکنم علی عاشقم میشد و میموند باهام تا هم به عشقم میرسیدم هم همه اونا ک اینطور راجبم فکر میکنن دماغشون ب خاک بخوره. ولی چ کنم ک علی هم عاشقم نشد. در حالی ن ظاهری ن شخصیتی هیچی ازش کم ندارم 😔. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین اشتباه عمرت رو کردی به پسر فامیل ابراز علاقه کردی هیچوقت اینکارو نکنید لطفاً .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وقتی سنت کمه وقتی خوشکلی

چرا اعتماد بنفس نداری

ببین این یه تله ذهنیه  وقتی سعی کردی نشد دیگه ولش کن

به برنامه ریزی خدا اعتماد کن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الان ۱۰ ساله عاشق علیم قلبم درد میکنه از عشقش دیگه. ن عاشقم میشه ن فراموشش میکنم ن حداقل میتونم کسیو جایگزینش کنم. 

من اجتماعیم در حال پیشرفتم و ... خاستگارای خوبیم دارم ولی عاشقشون نمیشم و همچنین بشدتتت کمالگرا و سخت گیرم هیچکدوم اونطور ک بایددد ب دلم خودم نیستن 

جدایی باعث شده کمی حساس بشی، همه چیز رو بسپار به خدا، تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)