2777
2789
عنوان

علائم پاره شدن کیسه آب چیه؟

3274 بازدید | 44 پست

تازه از خواب پا شدم دیدم شلوارم خیسه خیسه😟

همه چیمو عوض کردم باز نشتی داره لباس زیرم دوباره خیس شدهه ممکنه کیسه آب باشه؟😥

ولی اصلا درد ندارما شاید خیلی کم

پاره شدن کیسه آب درد داره ؟لطفا سریع راهنماییکنید اونایی که میدونید😭😭

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو‌بشور و خشک کن قشنگ، یه پنبه بذار ورودی واژنت،چند تا سرفه کن و راه برو،بعد پنج دقیقه در بیار،ببین اگر خیسه،رنگشم چک کن  و برو بیمارستان، ساک‌زایمانتم ببر،اگه سبز یا یکمی قهوه ای بود عجله کن ،ممکنه مدفوع کرده باشه، بجنب کاری که گفتمو بکن

بوش عین بوی مایع منیه عین وایتکس و گرمم هست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

پاره شده دیگه 

لفتش نده 

وسیلاتو بردار سریع برو زایشگاه 

انشاءالله به سلامت بدنیا بیاد

برای ما هم دعا کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم به سلامتی زایمان کنی😍😍

درد نداره حالت سجده سرفه کن اگر نشتی داشتی کیسه ابه

عجله نکن کاراتو بکن دوش بگیر بعد برو چیزی نمیشه اینی هم که میگن بچه خشکی میفته چرته 

من شب پاره شد قشنگ خوابیدم فرداش رفتم حموم کارامو کردم ظهر رفتم بیمارستان تا عصری هم زاییدم صحیح و سالم😊

البته اگر مایع شفاف بود وقت داری یکم دیرتر بری وگرنه کدر بود سریع باید بری چون بچه مدفوع کرده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

پاشو برو بیمارستان زود 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده