2777
2789
عنوان

خانوما بیایین درامدمون بگم با دوتا بچه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 116 پست
من ک دلو زدم ب دریا برای اولی اقدام کردم البته یخورده مطمعن بودم از ایندش شوهرم اهل تلاشه ب کم قانع ...

خدایی شوهر منم تلاش میکنه اما چون از صفر شروع کردیم پشتیبان هم نداره پدرمادرش دکور تشریف دارن فقط .هنوز ازما میخان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نذاریم با پول های ما برن ترکیه و این ور اون ور عکس بگیرن سلفی بزارن ما هم بعد ی هفته با موهای زرد قناری سر کنیم،یه امسال خرید نکنیم خرید لباس تا فروشنده ها ادب بشن کمتر طمع کنن دوبله حساب میکنن،یه امسال کمتر بخریم دونه ای خرید کنیم تا مرغ فروش مجبور بشه بریز سطل زباله ،به اندازه خرید کنیم هر چیزی لازم داریم دونه ای خرید کنیم نریم فروشگاه با چرخ خرید پر بیاییم، نه به هرچی اضافه خرید میکنیم،دست به دست هم بدیم امسال نه کاشت نمیدونم مژه و ابرو و رنگ مو و ....نه به لباس عید بزار همه شون بمونه توی فروشگاه ببینم کی خرید میکنه با این قیمت ها 

ببخشید این ومیگم ولی فقط یه درصد فکر کن خدا نکرده زبونم لال بچه ات مریض بود چیکار میکردی چقدر خرج دوا دکتر داشتی  درامدت خوبه ناشکری نکن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شما وکیلشی🤔خودش فهمید شوخیه شما چی میگی...

مگه من گفتم وکیلشم من گفتم اجاره خونه معمولی ۱۸ تومن شهر نا گفتی مجبور نبودبچه دوم منم گفتم چون شما گفتی کلاس میزاره گفتم که یعنی خرجا زیاده واقعا 

واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نداریم با پول های ما برن ترکیه و ...

عزیزم جنسا گرونن فروشنده که از خونه باباش نیاورده🫥درسته بی انصاف داریم ولی پوکیده به هم اقتصاد و تورم فروشنده چیکار کنه

من چی بگم با ماهی هشت تومن زندگی میکنم تازه از همون هر دوماه یک تیکه طلا میخرم حدود دو گرم اینا اگ سی تومن دست من باش کلی پس انداز میکنم البته ک منم خیلی چیزا کم کسر دارم اما برا آینده پس انداز میکنم محتاج کسی نشم 

خدایی شوهر منم تلاش میکنه اما چون از صفر شروع کردیم پشتیبان هم نداره پدرمادرش دکور تشریف دارن فقط .ه ...

پدرشوهر من یخورده کمک میکنه ولی خب بیشتر ما کمک میکنیم تا اونا مالی نداریم ک زیاد کمکشون بکنیم فقط کاراشون رو انجام میدیدم مثلا خونشون رو میخواستن درست کنن خودشون پول دادن ولی ما اینجا اززندگی و کار زدیم رفتیم براشون خونه درست کردیم ۸تا۱۰ساعت فاصله داریم باهاشون ما بخوایم برا خودمون خونه درست کنیم دیگه واقعا نمیتونیم مگر اینکه اونا کمک کنن گفتن پول دستشون بیاد کمک میکنن تا ببینم چی میشه اگه برادرشوهرم قصد زن گرفتن داشته باشه کمک ب ما کنسل میشه

واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نذاریم با پول های ما برن ترکیه و ...

عزیزم حرف شما درست ولی ما خودمون هم بخواییم خرید کنیم دیگه وضعیت جوری شده نمی تونیم مثل قبل اضافی بخریم