2777
2789
عنوان

خانوما بیایین درامدمون بگم با دوتا بچه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 116 پست
پس منی ک با دوتا پسر باماهی ده تومن میگذرونم نصفشم قسط میدم چی بگم زنایی مثل مارو باید طلا گرفت بخد ...

جالب اینجاس ک سعی می‌کنیم ب رو خودمون نیاریم یا درخواست اضافی نکنیم ک شوهر شرمنده نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی اومدی درد دل کنی یا کلاس بزاری😐

هه این کلاس گذاشتن داره امروز بیرون بودم حسودیم شد ب اونایی ک لباس شیک گرون تنشون بود منم فعلا تو فکر اینم یکم برم برای بچه کوچیکه لباس بخرم چون ندارع خودمم دیگ زمستونی نگرفتم خوب پول داشتم میگرفنم دیگ

شهر ما کرایه خونه معمولی ۱۸ تومن 

کسی که انقدر کرایه میده مجبور نیست بچه بیاره یکیم دو تا بکنه من ۳۳سالمه مستاجرم دیدم ندارم نیاواردم خودم اضافیم یکی دیگه رو بیارم بدبخت کنم

پس منی ک با دوتا پسر باماهی ده تومن میگذرونم نصفشم قسط میدم چی بگم زنایی مثل مارو باید طلا گرفت بخد ...

منی که کل پولمونو می‌ره قرض وبدهی وخرج ماشین ماهی ۵ تومن.خرج شیر وپوشک و..بچه .خورد وخوراک.پول آب وبرق و....آلان حساب میکردم ۳ تومن هم نمی‌تونیم خرج خورد خوراک شوینده کنیم

کاربری دست دونفر
منی که کل پولمونو می‌ره قرض وبدهی وخرج ماشین ماهی ۵ تومن.خرج شیر وپوشک و..بچه .خورد وخوراک.پول آب وب ...

خدا خودش برکت تو پولتون بندازه

چکار کنیم خواهر خداروشکر ک خودمون وبچه هامون سالم هستیم هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
منم خیلی دلم میخاد یکی بیارم اما واقعا وضعمون خوب نیس میترسم بیارم پشیمون شم یا اذیت بکشیم

من ک دلو زدم ب دریا برای اولی اقدام کردم البته یخورده مطمعن بودم از ایندش شوهرم اهل تلاشه ب کم قانع نیست بفکر هم هست خودش میگه از وقتی باردار شدی من درآمدم بیشتر شده انگار خدا خودش هرروز روزی رو میزاره تو سفرم

شهر ما کرایه خونه معمولی ۱۸ تومن 

من ماهی ۲۴ میلیون اجاره خونه می‌دم.!!!

چون نمی‌تونم خونه‌ی اینطوری رو بخرم ترجیح دادم جای خوب مستاجر باشم.

خودم و همسرم گفت وکیلیم

ولی وقتی قیمت‌ها انقدر عجیبه مگه میشه خونه خرید ؟

همونی هم که داشتم رو فروختم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…