درامد شوهرم زیاد مشخص نمیکنه گاهی ۳۰ گاهی ۴۰ گاهی کمتررر گاهی بیشتر در کل معلوم نیس گاهی هم چیزی نیس ولی ماهی ۱۰ تومن قسط میدیم ۱۲ اینا خورد خوراکه ولی من نارحتم همش دلم میگیره چزا بچه دوم اوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس منی ک با دوتا پسر باماهی ده تومن میگذرونم نصفشم قسط میدم چی بگم زنایی مثل مارو باید طلا گرفت بخد ...
منی که کل پولمونو میره قرض وبدهی وخرج ماشین ماهی ۵ تومن.خرج شیر وپوشک و..بچه .خورد وخوراک.پول آب وبرق و....آلان حساب میکردم ۳ تومن هم نمیتونیم خرج خورد خوراک شوینده کنیم
منم خیلی دلم میخاد یکی بیارم اما واقعا وضعمون خوب نیس میترسم بیارم پشیمون شم یا اذیت بکشیم
من ک دلو زدم ب دریا برای اولی اقدام کردم البته یخورده مطمعن بودم از ایندش شوهرم اهل تلاشه ب کم قانع نیست بفکر هم هست خودش میگه از وقتی باردار شدی من درآمدم بیشتر شده انگار خدا خودش هرروز روزی رو میزاره تو سفرم